Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Склад сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110712)(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Шендрік, Тетяна Георгіївна; Грушевська, Ірина ОлегівнаСклад сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. The composition of the syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.Документ Спосіб виробництва кріплених сиропів для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110790)(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Грушевська, Ірина ОлегівнаСпосіб виробництва кріплених сиропів для просочування кондитерських виробів передбачає введення цукру-піску у киплячу воду у масовому співвідношенні 1:1,1, уварювання сиропу до щільності 1,22-1,25 кг/дм3 при постійному помішуванні з видаленням піни, охолодження до температури 20 °C та проціджування, купажування цукрового сиропу з додаванням ромової есенції, коньяку України або десертного вина при подальшому докріпленні, в результаті отримують в'язкий прозорий сироп вологістю 46-54 % з ромовим, винним або коньячним запахом. Method of producing fortified syrup for impregnation confectionery involves putting sugar in boiling water in a weight ratio of 1: 1.1, boiling syrup to the density 1,22-1,25 kg / dm3 with constant stirring removing foam, cooling to a temperature of 20 ° C and filtering, blending sugar syrup with the addition of rum essence, brandy Ukraine or dessert wine with a further dokriplenni, the result is a clear viscous syrup humidity 46-54% with rum, brandy or wine accessories HomДокумент Склад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів (Деклараційний патент на корисну модель № 110713)(2016) Кузьмін, Олег Володимирович; Обеснюк, Ольга Олегівна; Кушлак, Антон Сергійович; Шендрік, Тетяна Георгіївна; Грушевська, Ірина ОлегівнаСклад кріпленого сиропу для просочування кондитерських виробів містить цукор-пісок, воду, есенцію ромову, коньяк або вино десертне. Composition fortified syrup for impregnation of confectionery products containing sugar, water, essence rum, brandy or sweet wine.