Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Склад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)
    (2017) Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
    Склад бісквітного напівфабрикату включає меланж, цукор-пісок, борошно пшеничне вищого сорту, какао-порошок. Додатково містить кокосову стружку, натрій двовуглекислий (харчову соду), порошок зі шкаралупи курячих яєць.
  • Ескіз
    Документ
    Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)
    (2017) Кравцов, Олександр Олександрович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Бондар, Наталія Петрівна; Лявинець, Георгій Михайлович
    Булочка з базиліком для гамбургерів, що містять борошно пшеничне вищого сорту, молоко, дріжджі пресовані, сіль, масло вершкове, меланж, цукор-пісок, кунжут, які відрізняються тим, що додатково містить базилік сушений. Bread with basil for hamburgers containing high quality wheat flour, milk, pressed yeast, salt, butter, melange, sugar-sand, sesame seeds, differing in that it further contains dried basil.
  • Ескіз
    Документ
    Суха суміш для млинчиків з використанням люпинового борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 120624)
    (2017) Соцька, Юлія Дмитрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Лявинець, Георгій Михайлович
    Суха суміш для млинчиків, що містить пшеничне борошно, яєчний порошок, сухе молоко, цукор, сіль та лимонну кислоту, яка відрізняється тим, що додатково додають люпинове борошно у певному співвідношенні компонентів. Dry blend for pancakes containing wheat flour, egg powder, milk powder, sugar, salt and citric acid, which is different in that additionally add lupine meal in a certain ratio of components.
  • Ескіз
    Документ
    Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)
    (2011) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович
    Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів, що містить повидло фруктове, який відрізняється тим, що додатково містить дієтичну добавку "Гемовітал", корицю та воду з таким співвідношенням інгредієнтів, %: повидло фруктове 81,0...83,0 дієтична добавка "Гемовітал" 5,2...7,2 кориця 0,35...0,46 вода решта. The composition of the fruit filling for bakery products containing fruit jam, which is different that additionally contains a dietary supplement "Hemovital", cinnamon and water with this ratio ingredients,%: fruit jam 81.0 ... 83.0 dietary supplement "Hemovital" 5.2 ... 7.2 cinnamon 0.35 ... 0.46 water remaining.