Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва пшеничного хліба (Патент на корисну модель № 39819)(2009) Ткачук, Юрій Михайлович; Шидловська, Олена Броніславівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор ФедоровичСпосіб виробництва пшеничного хліба передбачає замішування тіста з рецептурних компонентів, бродіння тіста, його оброблення, вистоювання та випікання хліба. При замішуванні тіста додатково використовують сухий молочний казеїн в кількості 4-8 % до маси борошна, який попередньо змішують з водою температурою 45-50 °С і поверхнево-активною речовиною у кількості 0,45-0,65 % до маси борошна з наступною гомогенізацією суміші. A method for making wheat bread provides for kneading dough of prescribed components, fermenting the dough, handling thereof, proofing and baking the bread. While kneading the dough, dry milk casein is additionally used in an amount of 4-8% to the flour weight. It is preliminary mixed with water of a temperature of 45-50 °С and a surface-active substance in an amount of 0.45-0.65% to the flour weight with the following homogenization of the mixture.Документ Спосіб виробництва пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 59189)(2003) Доценко, Віктор Федорович; Полодюк, Валентина СергіївнаОпис до патенту на корисну модель. DESCRIPTION to useful model patent.