Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120201)
    (2017) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна
    Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, клітковину висівок гречки, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, buckwheat bran fiber, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120200)
    (2017) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна
    Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, порошок топінамбуру, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, Jerusalem artichoke powder, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (патент на винахід № 116739)
    (2018) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна
    Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, клітковину висівок гречки, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, buckwheat bran fiber, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.
  • Ескіз
    Документ
    Діабетичний булочний виріб (патент на винахід № 116513)
    (2018) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія Олександрівна
    Діабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, порошок топінамбуру, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, Jerusalem artichoke powder, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.