Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Діабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120201)(2017) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія ОлександрівнаДіабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, клітковину висівок гречки, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, buckwheat bran fiber, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.Документ Діабетичний булочний виріб (патент на корисну модель № 120200)(2017) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія ОлександрівнаДіабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, порошок топінамбуру, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, Jerusalem artichoke powder, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.Документ Діабетичний булочний виріб (патент на винахід № 116739)(2018) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія ОлександрівнаДіабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, клітковину висівок гречки, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, buckwheat bran fiber, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.Документ Діабетичний булочний виріб (патент на винахід № 116513)(2018) Дробот, Віра Іванівна; Шевченко, Анастасія ОлександрівнаДіабетичний булочний виріб, що містить борошно пшеничне, дріжджі, сіль, олію, фруктозу, який відрізняється тим, що олію використовують кукурудзяну, додатково містить казеїн, порошок топінамбуру, суміш цитратів кальцію, магнію, цинку, заліза. Diabetic bakery product which contains wheat flour, yeast, salt, oil, fructose, characterized in that there was used corn oil, additionally contains casein, Jerusalem artichoke powder, a mixture of calcium, magnesium, zinc, iron citrates.Документ Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87152)(2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову, який відрізняється тим, що як цукрозамінник використовується композиція фруктози та лактулози. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з композицією фруктози та лактулози, які мають пребіотичні властивості, низький глікемічний індекс та високу якість. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sugar substitute, yeast, salt, sunflower oil, wherein is used as a sweetener composition of fructose and lactulose. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with the composition of fructose and lactulose that have prebiotic properties, low glycemic index and high quality.Документ Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)(2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, олію, сіль, який відрізняється тим, що фруктоза використовується як цукрозамінник та олія використовується соєва. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з фруктозою високої якості, низьким глікемічним індексом та збагачені поліненасиченими жирними кислотами.Документ Діабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 86854)(2014) Місечко, Наталія Орестівна; Дробот, Віра Іванівна; Бондаренко, Юлія ВікторівнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, сіль, олію соняшникову, який відрізняється тим, що як цукрозамінник використовується композиція фруктози та сорбіту. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з композицією фруктози та сорбіту, які мають пребіотичні властивості, низький глікемічний індекс та високу якість. The patent for useful model. Proposed recipe diabetic bakery products. Diabetic bakery product that contains flour, sweetener, yeast, salt, sunflower oil, wherein is used as a sweetener composition of fructose and sorbitol. The proposed structure of components allows to receive diabetic bakery products with the composition of fructose and sorbitol that have prebiotic properties, low glycemic index and high quality.