Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Суміш композиційна молочно-рослинна (Патент на корисну модель 39332)
    (2009) Пасічний, Василь Миколайович; Мороз, Олена Олексіївна; Дяченкo, Юлія Іванівна; Захандревич, Ольга Анатоліївна
    Розроблено суміш композиційна молочно-рослинна, що включає, тваринний білок, рослинний білок, харчові добавки, яка відрізняється тим, що як тваринний білок суміш містить суху молочну сироватку, сухий яєчний білок, сухий яєчний порошок, сухий яєчний жовток, як рослинний білок використовують борошно солоду бобових та злакових культур. A mixture of milk and vegetable composition that includes animal protein, vegetable protein, dietary supplements, which is characterized in that a mixture of animal protein contains dry whey, dried egg white, dried egg powder, dried egg yolk, vegetable protein used as flour malt legumes and cereals.
  • Ескіз
    Документ
    Котлети м’ясні (Патент на корисну модель № 48465)
    (Пат. 48465 А Україна, МПК(2009) А 23 L 1/317. Котлети м’ясні / Пасічний В. М., Дяченко Ю. І. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № U200906232 ; заявл. 16.06.2009 ; опубл. 25.03.2010. Бюл. №6, 2010, 2010) Пасічний, Василь Миколайович; Дяченкo, Юлія Іванівна
    Розроблено котлети м’ясні містять свинину, цибулю ріпчасту, яйця, спеції, сіль, які відрізняються тим, що як м’ясна сировина використовується м’ясо птиці механічно обрізане, яловичина першого або другого сорту або м'ясообрізь яловичу, свинину жирну або сало, як рослинну сировину додатково містять крупу бланшовану або хліб, манку (для панірування), часник сушений, воду, суміш на основі натуральних спецій, приправ, харчові добавки на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчових барвників. A meat patties contain pork, onion, eggs, spices, salt, other than that used as raw meat poultry mechanically clipped, beef first or second grade or m'yasoobriz beef, pork fat or lard as plant material additionally contains blanched cereal or bread, semolina (for breading), dried garlic, water, blend with natural spices, seasonings, food additives based on acidity regulators, baking powder, emulsifiers, antioxidants, Amplifier taste food coloring.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва томатних соусів (Патент на корисну модель № 45802)
    (2009) Пасічний, Василь Миколайович; Дяченкo, Юлія Іванівна; Сулига, Оксана Юріївна
    Розроблено композиція для виробництва томатних соусів, яка включає бульйон м’ясний, рослинні наповнювачі, спеції, сіль кухонну, цукор, харчові добавки, яка відрізняється тим, що в якості рослинних наповнювачів використовуються сушену цибулю, моркву, сушений часник, гірчичний порошок, томатну пасту або томатне пюре, томатний сік, харчові кислоти, стабілізуючу суміш на основі натуральних спецій, харчових солей або борошна пшеничного, суміш на основі натуральних спецій, приправ, суміш харчових добавок на основі регуляторів кислотності, розпушувачів, емульгаторів, антиоксидантів, посилювачів смаку, харчових барвників. Designed composition for tomato sauce which comprises meat broth, vegetable fillers, seasonings, table salt, sugar, food additives, characterized in that the fillers are used as vegetable dried onions, carrots, dehydrated garlic, mustard powder, tomato paste ilitomatnoe puree tomatnyysok, food acids, stabilizing mixture based on natural number spices, edible salt or flour, mix based on natural spices, seasonings, a mixture of food additives on the basis of acidity regulators, baking powder, emulsifiers, antioxidants, flavor enhancers, food colorings.