Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва пектину з бурякового жому (Патент на винахід № 10267)(1996) Свінціцька, Анна Іванівна; Танащук, Людмила Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Карпович, Микола СергійовичЗапропоновано спосіб виробництва пектину з бурякового жому, який включає гідроліз протопектину, екстрагування пектину, відстоювання, фільтрацію пектинового екстракту, осадження пектинових речовин спиртом, розділення твердої та рідкої фаз, висушування пектину. Гідроліз здійснюється при температурі 78-85оС протягом 90-120 хв. Proposed method of production of pectin from sugar beet pulp, comprising protopectin hydrolysis, extraction of pectin, sedimentation, filtration pectin extract deposition of pectin alcohol, separation of the solid and liquid phases, drying of pectin. Hydrolysis is carried out at a temperature of 78 85 ° C for 90-120 min.Документ Спосіб одержання глюкозно-фруктозних сиропів (Патент на винахід № 21978)(1998) Танащук, Людмила Іванівна; Гулий, Іван Степанович; Бобрівник, Леонід Дем'янович; Івчук, Надія Павлівна; Карпович, Микола Сергійович; Костюк, Ігор ВікторовичЗапропоновано спосіб отримання глюкозно-фруктозних сиропів з використанням в якості вихідної сировини жовтого цукру ІІ продукту. Розчинення цукру здійснюється в електроактивованій воді до рН 2,0-2,5 з подальшим нагріванням суміші до температури 70-85оС та термостатуванням 5-60 хв в залежності від заданого ступеню гідролізу. Proposed method for glucose-fructose syrup, using as feedstock brown sugar II product. Dissolution of sugar produced in the electro water to pH 2.0-2.5, then heats the mixture to a temperature of 70 85 ° C and incubated it for 5-60 minutes. depending on the degree of hydrolysis.