Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива на молочній основі з свіжими овочами і/або фруктами (Патент на корисну модель № 38882)
    (2009) Ковбаса, Володимир Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович
    Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва молочних продуктів, зокрема морозива. Вона дає змогу максимально зберегти біологічно цінні складові рослинної сировини та зменшити собівартість готового продукту. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the milk products namely ace cream. It allows preservation maximum of biologically valuable components of the plant raw and reduce the cost of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва кисломолочного продукту (Деклараційний патент на винахід № 51464 А)
    (2002) Грек, Олена Вікторівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Українець, Анатолій Іванович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Красінська, Ольга Вячеславівна
    Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва кисломолочного продукту. Особливістю є використання зернових екструдатів для підвищення біологічної цінності, ефективного використання молочної сироватки та подовження терміну зберігання. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the sour-milk product. Peculiarity is using of extrudate cereals for increasing biological value, effective use of milk whey and increasing shelf life.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб отримання замороженої молочно-білкової маси (Патент на корисну модель № 44733)
    (2009) Ковбаса, Володимир Миколайович; Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Тимчук, Алла Вікторівна
    Корисна модель відноситься до молочної промисловості та може бути використана для виробництва молочних продуктів, зокрема замороженої молочно-білкової маси. Вона дає змогу підвищити харчову цінність та зменшити енерговитрати та собівартість готового продукту. The useful model relates to dairy industry and it can be used for production of the milk products namely frozen milk-protein mass. It allows increase the nutritional value and reduce of energy consumption and cost of the product.