Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 32214)(2000) Левадна, Тетяна Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Дробот, Віра ІванівнаСпосіб виробництва макаронних виробів із пшеничного борошна з використанням в рецептурі бета-каротину та лецитину. Обидві добавки вносяться в розчиненому вигляді при замішуванні тіста. The production method of macaroni foods made of wheat flour with beta-carotene and lecithin supplements to the recipe. Both supplements to be applied as a solution while dough kneading.Документ Макаронні вироби (Деклараційний патент на винахід № 30487)(2000) Ширкунова, Олена Валеріївна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Корж, Тамара Володимирівна; Безщастна, Оксана Анатоліївна,; Манк, Валерій ВеніаміновичСпосіб виробництва збагачених рослинним білком макаронних виробів із пшеничного борошна з додаванням в рецептуру в якості поліпшувача борошна люпину харчового та колоїдного розчину желатину. The production method of vegetable protein-enriched macaroni foods made of wheat flour with supplement of food lupine flour and gelatin colloidal solution to the recipe as an improvers.