Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)
    (2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.
  • Ескіз
    Документ
    Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.