Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105108)
    (2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно.
  • Ескіз
    Документ
    Шоколадний фондан (Патент на винахід № 105109)
    (2014) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно.
  • Ескіз
    Документ
    Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 82998)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану містить борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується рисове борошно. Composition of chocolate fondan contains flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Rice flour is used as the flour.
  • Ескіз
    Документ
    Склад шоколодного фондану (Патент на корисну модель № 81908)
    (2013) Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Кулікова, Христина Вікторівна
    Склад шоколадного фондану: борошно, яйця, цукор, вершкове масло та чорний шоколад. Як борошно використовується гречане борошно. Composition of chocolate fondan: flour, eggs, sugar, butter and dark chocolate. Buckwheat flour is used as flour.