Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Композиція для виробництва реструктурованих шинкових консервів з м’яса птиці (Патент на корисну модель № 129387)(2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Верба, Наталія Іванівна; Литвиненко, Дар'я ЮріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача створення композиції для виготовлення шинки спеціального призначення для людей з надмірною масою тіла шляхом зміни складу компонентів, отримати продукт з підвищеними органолептичними та дієтичними властивостями з тривалим терміном зберігання. The basis of the useful model is the task of creating a composition for the manufacture of special purpose ham for people with excess body weight by changing the composition of the components, obtaining a product with elevated organoleptic and dietary properties with a long shelf life.Документ Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129703)(2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Литвиненко, Дар'я Юріївна; Коломієць, Володимир Сергійович; Костюк, Євген ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету, збагаченого харчовими волокнами, вітамінами, амінокислотами, цінними і необхідними мікроорганізму для обміну речовин. The basis of the useful model is the task of developing a formulation of paste enriched with food fibers, vitamins, amino acids, valuable and essential microorganisms for metabolism.Документ Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129702 UA)(2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Литвиненко, Дар'я ЮріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету з грибною сировиною, збалансованого за амінокислотним складом, який призначено для профілактичного та громадського харчування. Поставлена задача вирішуються тим, що паштет з грибною сировиною, який містить печінку бланшовану подрібнену, сіль, цибулю ріпчасту пасеровану, перець духмяний і чорний, згідно з корисною моделлю, містить печінку курячу та додатково фарш курячий олію кукурудзяну, грибну сировину (білі гриби, маслюки, опеньки), сухе молоко, сироватку. The basis of the useful model is the task of developing a formula of the paste with mushroom raw materials, balanced by the amino acid composition, which is intended for preventive and public nutrition. The task is solved by the fact that the paste with mushroom raw material, which contains liver blanched crushed, salt, poppy-fried porridge, sweet and black pepper, according to a useful model, contains liver of chicken and, in addition, minced meat, chicken oil, corn, mushroom raw material (white mushrooms, buttermilk), milk powder, whey.