Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
1 результатів
Результати пошуку
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Документ Спосіб виробництва м'ясних виробів (Патент на корисну модель № 91935)(2014) Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр Петрович; Луцишина, Катерина АнатоліївнаВинахід відноситься до способа виробництва м'ясних виробів. Ціль винаходу – є додаткове введення білку Apro Gel 65 у кількості 3 – 4 % до маси росолу. Що дає більший вихід продукту та збагачують м'ясний виріб білками. The invention relates to sposoba proizvodstva myasnykh izdeliy. Tsel' izobreteniya - yavlyayetsya dopolnitel'noye vvedeniye belka Apro Gel 65 v kolichestve 3 - 4% k masse rassola . Chto dayet bol'shiy vykhod produkta i obogashchayut myasnoye izdeliye belkami.