Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Пристрій для формування шоколадних виробів (патент на корисну модель №27704)(2007) Максимчик, Максим Станіславович; Чепелюк, Олена ОлександрівнаРозроблено новий компактний пристрій для формування шоколадних виробів, які можуть мати довільні написи і візерунки на своїй поверхні. Пристрій складається з відливочної машини, матриці, транспортеру, загортувального автомату. Згідно винаходу матриця працює в комплекті з пуансоном і обидва ці елементи мають порожнисті складені конструкції з легкознімними вставками, закріпленими з допомогою магнітів. A new compact machine for molding of chocolate products, which can have arbitrary lettering and patterns on its surface are developed. The device consists of moulding machine, matrix, conveyor, wrapping machine. According to the invention the matrix operates in the kit with punch and both of these elements have hollow composite structures with easily removable inserts fastened by magnets.Документ Бункер для виброджування тістових напівфабрикатів (Патент на корисну модель №27554)(2007) Чепелюк, Олена Олександрівна; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Максимчик, Максим СтаніславовичЗ метою прискорення процесу виброджування тістових напівфабрикатів і покращення умов праці робітників запропоновано здійснювати завантаження бункера через відкидні секції верхньої кришки, які герметично закриваються, та здійснювати виброджування тістових напівфабрикатів при надлишковому тиску. Винахід може бути використаний для виготовлення пшеничного тіста на великій густій опарі, а також житнього або житньо-пшеничного тіста на великих густих заквасках на підприємствах великої потужності хлібопекарської промисловості. In order to speed up the dough semifinished products fermentation process and improve the conditions of workers the download of tank trough the hinged top cover sections which hermetically sealed and carry out the dough semifinished products fermentation at overpressure are proposed. The invention can be used for the production of wheat dough on big dense sponge dough, as well as of rye or rye-wheat dough on big dense leaven in large power baking industry enterprises.Документ Пристрій для формування шоколадних виробів (Патент на винахід №85771)(2009) Максимчик, Максим Станіславович; Чепелюк, Олена ОлександрівнаРозроблено новий компактний пристрій для формування шоколадних виробів, які можуть мати довільні написи і візерунки на своїй поверхні. Пристрій складається з відливочної машини, матриці, транспортеру, загортувального автомату. Згідно винаходу матриця працює в комплекті з пуансоном і обидва ці елементи мають порожнисті складені конструкції з легкознімними вставками, закріпленими з допомогою магнітів. A new compact machine for molding of chocolate products, which can have arbitrary lettering and patterns on its surface are developed. The device consists of moulding machine, matrix, conveyor, wrapping machine. According to the invention the matrix operates in the kit with punch and both of these elements have hollow composite structures with easily removable inserts fastened by magnets.Документ Бункер для виброджування тістових напівфабрикатів (Панент на винахід № 86459)(2009) Чепелюк, Олена Олександрівна; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Максимчик, Максим СтаніславовичЗ метою прискорення процесу виброджування тістових напівфабрикатів і покращення умов праці робітників запропоновано здійснювати завантаження бункера через відкидні секції верхньої кришки, які герметично закриваються, та здійснювати виброджування тістових напівфабрикатів при надлишковому тиску. Винахід може бути використаний для виготовлення пшеничного тіста на великій густій опарі, а також житнього або житньо-пшеничного тіста на великих густих заквасках на підприємствах великої потужності хлібопекарської промисловості. In order to speed up the dough semifinished products fermentation process and improve the conditions of workers the download of tank trough the hinged top cover sections which hermetically sealed and carry out the dough semifinished products fermentation at overpressure are proposed. The invention can be used for the production of wheat dough on big dense sponge dough, as well as of rye or rye-wheat dough on big dense leaven in large power baking industry enterprises.Документ Апарат для бродіння напівфабрикатів і тіста (Патент на корисну модель № 44037)(2009) Чепелюк, Олена Олександрівна; Максимчик, Максим СтаніславовичПопит на корисну модель «Апарат для бродіння напівфабрикатів і тіста» включає формулу корисної моделі, суть якої полягає у встановленні діафрагм в зонах контакту бункера зі шнеком. Наведено схему апарата для бродіння тіста, описано його переваги. Demand for utility model «Device for fermentation semis and dough» formula includes utility model, the essence of which is to establish the diaphragms in the areas of contact with the auger bin Shows a diagram of the apparatus for fermenting dough, describes its advantages.