Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Білково-жирова емульсія з тваринним білком «Білкозин» (Патент на корисну модель № 135712)(2019) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Полумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаКорисна модель належить до м'ясопереробної промисловості, а саме до виробництва комбінованих м'ясопродуктів. В основу корисної моделі поставлена задача створення рецептури білково-жирової емульсії з тваринним білком "Білкозин" широкого спектру використання, яка дозволяє стабілізувати структурно-механічні та органолептичні показники фаршів для виробництва варених ковбасних виробів консервованих без погіршення їх кольору. The utility model belongs to the meat processing industry, namely to the production of combined meat products. The utility model is based on the task of creating a recipe for protein-fat emulsion with animal protein "Belkozin" of a wide range of uses, which allows to stabilize the structural-mechanical and organoleptic characteristics of minced meat for the production of cooked canned sausages without deteriorating their color.Документ Хліб м’ясний комбінованого складу (Патент на корисну модель № 134977)(2019) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Юшко, Марія Ігорівна; Холод, Артем Михайлович; Толюпа, Тетяна ІванівнаКорисна модель належить до харчової промисловості, може бути використана для виробництва м'ясних хлібів для спеціального та громадського харчування. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення рецептури м'ясних хлібів з використанням смакових і функціонально-технологічних інгредієнтів для підвищення харчової цінності та високих показників, а також збільшення вмісту мінеральних речовин та покращення малюнку на розрізі за рахунок додавання до рецептури гарбузового насіння. The utility model belongs to the food industry, can be used for production of meat loaves for special and public catering. The utility model is based on the task of developing the recipe of meat loaves using flavoring and functional-technological ingredients to increase the nutritional value and high performance, as well as increase the mineral content and improve the cut pattern by adding pumpkin seeds to the recipe.Документ Харчова композиція на основі білкових препаратів (патент на корисну модель 127270)(2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина ОлександрівнаХарчова композиція на основі білкових препаратів містить білок свинячої дерми, суху молочну сироватку, причому додатково містить плазму крові та яєчний альбумін. The food composition based on protein preparation includes pork skin protein, dry whey protein. Additionally contains blood plasma and egg albumin.