Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва кисломолочного десерту (Патент на корисну модель № 147179)(2021) Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Басс, Оксана Олександрівна; Миколів, Іван Михайлович; Богданова, Валерія ЮріївнаСпосіб виробництва кисломолочного десерту включає отримання молочної основи із знежиреного молока, отримання розчину желатину, нагрівання суміші і додавання розчину желатину, пастеризацію, фільтрування, охолодження, перемішування, охолодження до температури заквашування, перемішування, сквашування, доохолодження. До молочної основи додають сухий концентрат сироваткових білків у кількості 4,0-6,0 %, сублімовані фрукти у кількості 4,0-7,0 %, після заквашування закваскою прямого внесення, що містить мікроорганізми біфідо- і лактобактерій у кількості 0,3-0,5 %, розливають у споживчу тару.Документ Стабілізаційна система для масляної пасти (Патент на винахід № 119833)(2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Слободяник, Анастасія Володимирівна; Миколів, Іван МихайловичВинахід стосується стабілізаційної системи для масляної пасти, що містить молочний білковий продукт, вологоутримувач, рослинну камедь, причому стабілізаційна система як молочний білковий продукт містить знежирене молоко, як вологоутримувач містить каррагінан та додатково містить сухий концентрат молочного білка, сухий концентрат сироваткових білків та триполіфосфат натрію. Винахід належить до харчової промисловості та може бути використаний при виробництві на молочних підприємствах. The invention relates to a stabilization system for butter paste containing milk protein product, moisture retainer, vegetable gum, and the stabilization system as dairy protein product contains skim milk, as moisture retainer contains carrageenan and additionally contains dry milk protein concentrate, dry whey protein concentrate. The invention relates to the food industry and can be used in the production of dairy plants.Документ Спосіб виробництва масляної пасти (Патент на корисну модель № 139564)(2020) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Яценко, Ольга Володимирівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Фролова, Наталія Епінетівна; Миколів, Іван МихайловичСпосіб виробництва масляної пасти, який включає отримання високожирних вершків, їх нормалізацію, перетворення високожирних вершків у масло, гомогенізацію, який відрізняється тим, що проводять отеплення отриманого вершкового масла шляхом термостатування при температурі 20-24 °С до досягнення температури всередині моноліту вершкового масла 10-12 °С, причому процес приготування стабілізаційної композиції для масляної пасти проводять змішуванням сухих компонентів із попередньо підігрітим до температури 38-42 °С знежиреним молоком або маслянкою, або молочною сироваткою, після чого суміш нагрівають при постійному перемішуванні до температури 78-82 °С, а потім охолоджують до температури 18- 22 °С, фільтрують і доохолоджують до температури 10-12 °С, потім проводять внесення стабілізаційної композиції для масляної пасти в отримане вершкове масло, механічну обробку протягом 10-14 хв при температурі 20-24 °С, фасування, термостатування масляної пасти при температурі 0-5 °С протягом 24-72 год.Документ Стабілізаційна композиція для масляної пасти (патент на корисну модель № 131280)(2019) Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Слободяник, Анастасія Володимирівна; Миколів, Іван МихайловичСтабілізаційна композиція для масляної пасти, що містить молочний білковий продукт, вологоутримувач, рослинну камедь. Як молочний білковий продукт використовують знежирене молоко, як вологоутримувач використовують карагінан та додатково містить сухий концентрат молочного білка, сухий концентрат сироваткових білків та триполіфосфат натрію. Stabilizing composition for oil paste containing milk protein product moisture retainer, herbal gum. As a milk protein product, use skimmed milk milk as a moisture retainer using carrageenan and additionally contains a dry concentrate milk protein, dry whey protein concentrate and sodium tripolyphosphate.Документ Кисломолочна паста з прянощами (Патент на корисну модель № 107830)(2016) Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Миколів, Іван МихайловичКисломолочна паста з прянощами містить кисломолочну основу, сіль та смакові наповнювачі. Як смакові наповнювачі використовують імбир, аніс, мускатний горіх та чорний перець. Sour paste with spices containing dairy base, salt and flavoring fillers. As fillers used flavoring ginger, anise, nutmeg and black pepper.