Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 37
  • Ескіз
    Документ
    Цукерка з фруктовим корпусом «Вата» (Патент України на винахід № 120241)
    (2018) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Винахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить курагу, мед, волоський горіх та додатково містить корицю, мускатний горіх, куркуму, кардамон, банан сушений, насіння соняшникe, моркву сушену, морські водорості.
  • Ескіз
    Документ
    Цукерка з фруктовим корпусом «Пітта» (Патент України на винахід № 120576)
    (2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Винахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.
  • Ескіз
    Документ
    Цукерка з фруктовим корпусом «Капха» (Патент України на винахід № 120575)
    (2019) Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
    Винахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва фондану (Патент на винахід № 117717)
    (2017) Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Тернавська, Ірина Миколаївна
    Спосіб виробництва фондану, який включає підготовку компонентів, розтоплення жирової компоненти, змішування компонентів, випікання рецептурної суміші, який відрізняється тим, що поверхнево-активну речовину вводять в розтоплене какао-масло при температурі 35-37°С, а потім отриману суміш какао-масла з поверхнево-активною речовиною вносять у підготовлену суміш всіх рецептурних компонентів і одразу ж направляють на випікання при температурі 200-220 °С протягом 7…8 хв. The method of production of a fondant, which includes the preparation of components, the melting of the fatty component, the mixing of the components, the baking of the recipe mixture, characterized as the surfactant is introduced into melted cocoa butter at a temperature of 35- 37° C., and then a mixture of cocoa butter is obtained with the surfactant into a prepared mixture of all recipe components and immediately is sent for baking at a temperature of 200-220 ° C for 7 ... 8 min.
  • Ескіз
    Документ
    Печиво «Сон» (Деклараційний патент на винахід № 115736)
    (2017) Пригодський, Олександр Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Печиво, яке відрізняється тим, що додатково містить крохмаль, вівсяні пластівці, какао-порошок, арахіс, мигдаль, клітковину льону, олія соняшникова. Biscuits, which is different in that it additionally contains starch, oatmeal, cocoa powder, peanuts, almonds, flax fiber, sunflower oil.
  • Ескіз
    Документ
    Печиво «Сон» (Деклараційний патент на корисну модель № 115276)
    (2017) Пригодський, Олександр Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
    Печиво, яке відрізняється тим, що додатково містить крохмаль, вівсяні пластівці, какао-порошок, арахіс, мигдаль, клітковину льону, олія соняшникова. Biscuits, which is different in that it additionally contains starch, oatmeal, cocoa powder, peanuts, almonds, flax fiber, sunflower oil.
  • Ескіз
    Документ
    Збагачений пшеничний булочний виріб (Патент на винахід № 111292)
    (2016) Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Василенко, Юлія Миколаївна
    Збагачений пшеничний булочний виріб, який відрізняється тим, що додатково міститься сік гарбуза та сік журавлини. Enriched wheat bakery product, characterized in that it additionally contains pumpkin juice and cranberry juice.
  • Ескіз
    Документ
    Галети (Патент на корисну модель № 112216)
    (2016) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Усатюк, Надія Михайлівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна
    Галети містять борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, кухонну сіль, цукор білий, соду харчову, кислоту молочну, які відрізняються тим, що додатково вносять порошок з моркви або з паприки та воду. The hardtacks contain high grade wheat flour, pressed baking yeast, salt, white sugar, soda, and lactic acid, which are different in that they additionally add powder from carrots or paprika and water.
  • Ескіз
    Документ
    Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115498 UA)
    (2017) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.
  • Ескіз
    Документ
    Склад кондитерського напівфабрикату (Патент на винахід № 115499 UA)
    (2017) Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Вашека, Оксана Миколаївна; Янчик, Марія Володимирівна; Драненко, Оксана Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості та закладів ресторанного господарства, а саме виробництва оздоблювальних напівфабрикатів для виробництва борошняних і кондитерських виробів. The useful model relates to the food industry and restaurant facilities, namely the production of finishing semi-finished products for the production of flour and confectionery.