Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до спиртового зброджування (Деклараційний патент на винахід № 56595)(2003) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Левандовський, Леонід Вікторович; Жуковський, Віктор Антонович; Шевченко, Василь Іванович; Ткаченко, Любов Володимирівна; Процан, Наталія Вікторівна; Михайлів, Андрій ПетровичСпособ отличается тем, что общее количество осахаривающего ферментного препарата делят на две части в соотношении 1:2,3-3,0, при этом меньшую часть задают на стадию приготовления замеса, а большую – на стадию осахаривания. Cпосіб відрізняється тим, що загальну кількість оцукрюю чого ферментного препарату ділять на дві частини в співвідношенні 1:2,3-3,0, при цьому меншу частину задають на стадію приготування замісу, а більшу – на стадію оцукрювання. Method differs by the fact that the total quantity of saccharifying enzyme preparation divided into two parts in the ratio 1:2,3-3,0, with a smaller part addition in stage set batch cooking, and more - to the stage of saccharification.Документ Спосіб одержання спиртових бражок з кукурудзи (Патент на корисну модель № 19846)(2006) Олійнічук, Сергій Тимофійович; Міхненко, Євгеній Олександрович,; Шевченко, Василь Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович,; Сухомлин, Олександр Анатолійович,; Шиян, Петр Леонидович; Сизько, Валерій Борисович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Українець, Анатолій ІвановичКорисна модель відноситься до вдосконалення способу одержання спиртових бражок з кукурудзи шляхом досягнення однорідності та тонкості помелу, обробки його антисептиком, підвищення ступеню гідролізу крохмалю. An useful model behaves to the improvement of methods of receipt of spirit home-brewed beers from a corn by the achievement of homogeneity and fineness of grade, treatment, increase of degree of hydrolysis of starch.