Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на винахід № 85973)(2009) Українець, Анатолій Іванович; Грек, Олена Вікторівна; Петрина, Алла Богданівна; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаСпосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приготування жирової основи спреду з урахуванням жирнокислотного складу молочного жиру і рослинних жирів, вмісту в них твердої фази, відновлення сухого знежиреного молока та функціонально-технологічних інгредієнтів, приготування емульсії, пастеризація, пере¬творення суміші у спред, пакування. Згідно корисної моделі в якості функціонально-технологічних інгредієнтів використовуються замінник молочного жиру «Делікон» та продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер», які попередньо змішують з сухим знежиреним молоком у співвідношенні 1:2, піддають набуханню у воді температурою 20-30°С, пастеризують при температурі 90-95°С із витримкою 5- 10 хв з наступним охолодженням до 16-20°С. The mode of production spread with filling, includes cooking fat basis, taking into account the spread of fatty acid composition of milk fat and vegetable fat content of the solid phase, the restoration of skimmed milk and functional and technological ingredients, emulsifying, pasteurization, the transformation mixture spread, packing. According to the utility model as a functional and technological ingredients used milk fat substitute "Delikon" products and preventive nutrition based sprouted grains "Prozery ", pre-mixed with skimmed milk powder in the ratio of 1:2, subject to swelling in water temperature of 20 - 30 °C, pasteurized at a temperature of 90-95 °C with an exposure of 5 - 10 minutes, then cooled to 16-20 °C.Документ Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на корисну модель № 30501)(2008) Українець, Анатолій Іванович; Грек, Олена Вікторівна; Петрина, Алла Богданівна; Онопрійчук, Олена ОлександрівнаСпосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приготування жирової основи спреду з урахуванням жирнокислотного складу молочного жиру і рослинних жирів, вмісту в них твердої фази, відновлення сухого знежиреного молока та функціонально-технологічних інгредієнтів, приготування емульсії, пастеризація, перетворення суміші у спред, пакування. Згідно корисної моделі в якості функціонально-технологічних інгредієнтів використовуються замінник молочного жиру «Делікон» та продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків «Прозер», які попередньо змішують з сухим знежиреним молоком у співвідношенні 1:2, піддають набуханню у воді температурою 20-30°С, пастеризують при температурі 90-95°С із витримкою 5- 10 хв з наступним охолодженням до 16-20°С. The mode of production spread with filling, includes cooking fat basis, taking into account the spread of fatty acid composition of milk fat and vegetable fat content of the solid phase, the restoration of skimmed milk and functional and technological ingredients, emulsifying, pasteurization, the transformation mixture spread, packing. According to the utility model as a functional and technological ingredients used milk fat substitute "Delikon" products and preventive nutrition based sprouted grains "Prozery ", pre-mixed with skimmed milk powder in the ratio of 1:2, subject to swelling in water temperature of 20 - 30 °C, pasteurized at a temperature of 90-95 °C with an exposure of 5 - 10 minutes, then cooled to 16-20 °C.Документ Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на корисну модель № 29909)(2008) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Петрина, Алла Богданівна; Тимчук, Алла ВікторівнаСпосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, приготування емульсії з нормалізаційно-стабілізаційною системою, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим що, в якості нормалізаційно-стабілізаційної системи використовують суміш сухого знежиреного молока та екструдату рису, подрібненого до стану борошна, у співвідношенні 1:2, яку піддають набуханню у воді температурою 35-40 °С, пастеризують при температурі 85-95 °С із витримкою 8-12 хв з наступним охолодженням до 18-20 °С. Method of production spread with filler, which includes acceptance and primary treatment of raw material, preparations of emulsion, from normalization, stabilization system, pasteurization, transformation mixture in spread, packing, which differs that as normalization, stabilization system use mixture of skimmed milk powder and extrudate rice, ground up to the state of flour, in the ratio 1:2, which subject swelling in water by a temperature 308-313 К, pasteurized at a temperature 358-368 К delayed 8-12 minutes with the next cooling to 291-293 К.