Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 7 з 7
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для напівфабрикату замороженого, у тістовій оболонці (Патент на винахід № 105099)
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна Олександрівна
    Формула винаходу: Фарш для напівфабрикату, замороженого у тістовій оболонці, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношенні компонентів, мас. %: свинина жилована жирна 25,0-34,0 яловичина котлетна 21,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-33,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 3,5-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,5-0,7 суха молочна сироватка 1,0-2,5. Formula invention Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, skimmed milk, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-34,0 Beef cutlet 21,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-33,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,5-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.5-0.7 milk whey1,0-2,5
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на винахід № 104956)
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна Олександрівна
    Формула винаходу Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці, який містить м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, сухе знежирене молоко, яйця перепелині при наступному співвідношенні компонентів, мас. %: свинина жилована жирна 25,0-34,0 яловичина котлетна 21,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-36,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 2,0-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,5-0,7 сухе знежирене молоко 1,0-2,5 Formula invention Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, skimmed milk, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-34,0 Beef cutlet 20,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-36,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,0-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.5-0.7 skimmed milk 1,0-2,5
  • Ескіз
    Документ
    Сиров`ялена ковбаса з стартовою культурою BactoFlavorBFL-F04 (Патент на корисну модель № 86093)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пасічний, Василь Миколайович; Пітик, Зіновій Олександрович
    Задачею корисної моделі є розроблення рецептури для сиров`ялених ковбас з використанням Bactoflavorbfl-f04 – стартової культури для забезпечення швидкого пониження pH, стабільності кольору, а також стійкого, інтенсивного аромату. The task of useful model is development of compounding for sirov`yalenikh sausages with the use of Bactoflavorbfl-f04 – starting culture for providing of the rapid lowering of pH, stability of color, and also proof, intensive aroma.
  • Ескіз
    Документ
    Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTMF-SC-111 (Патент на корисну модель № 86342)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сенчишак, Микола Володимирович
    Сирокопчена ковбаса з стартовою культурою BactofermTM F-SC-111 включає яловичину жиловану, свинину напівжирну, часник свіжий очищений, пряну добавку, прискорювач дозрівання, сіль, нітрит натрію, коньяк, яка відрізняється тим, що додатково містить стартову культуру BactofermTM F-SC-111 у наступному співвідношенні компонентів, %: • яловичина жилована 48-56 • свинина напівжирна 33-44 • часник 0,3-0,5 • пряна добавка 0,7-0,8 • прискорювач дозрівання 0,8-1 • сіль 3-4 • нітрит натрію 0,005-0,007 • коньяк 0,2-0,4 • стартова культура BactofermTM F-SC-111 1-2. Summer sausage with starter culture BactofermTM F-SC-111 include beef trimmed, pork bold, fresh garlic peeled, spicy supplement, accelerator maturation, salt, sodium nitrite, brandy, wherein further comprising a starter culture BactofermTM F-SC- 111 with the following prescription ratio in%: • beef trimmed 48-56 • pork bold 33-44 • garlic 0.3-0.5 • spicy additive 0.7-0.8 • accelerator maturation 0.8-1 • salt 3-4 • sodium nitrite 0,005-0,007 • brandy 0.2-0.4 • starting culture BactofermTM F-SC- 111 1-2.
  • Ескіз
    Документ
    М’ясні котлети (Патент на корисну модель № 82779)
    (2013) Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Литвин, Сергій Володимирович
    Котлети м'ясні, що містять м'ясо куряче, свинину напівжирну, борошно “ЄСО" (пшениця), воду на гідратацію, яйця, цибулю, масло вершкове, борошно сухарне, борошно на підсипку, які відрізняються тим, що додатково містять гриби бланшовані у наступному співвідношенні компонентів, %: м'ясо куряче 18,0-25,0 свинина напівжирна 26,0-30,0 борошно "ЄСО" (пшениця) 2,5-3,0 яйця 8,0-12,0 цибуля 9,0-12,0 масло вершкове 1,5-2,0 борошно сухарне 2,0-4,0 борошно на підсипку 2,5-3,5 гриби бланшовані 10,0-15,0 вода на гідратацію решта. Chicken meat containing meat, chicken, pork bold, flour "ESA" (wheat), water for hydration, eggs, onion, butter, flour, rusks, flour for addition, characterized in further comprising mushrooms blanched the following ratio of components,% chicken meat 18,0-25,0 Pork bold 26,0-30,0 flour "ESA" (wheat) 2,5-3,0 eggs 8,0-12,0 onion 9,0-12,0 butter 1.5-2.0 flour rusks 2,0-4,0 flour for addition 2.5-3.5 mushrooms blanched 10,0-15,0 hydration water at rest.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці (Патент на корисну модель № 82897)
    (2013) Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Степаненко, Інна Олександрівна
    Формула корисної моделі Фарш для напівфабрикату замороженого у тістовій оболонці|, який включає м'ясо свинини жиловане жирне, яловичину котлетну, цибулю ріпчасту, сіль кухонну, композицію спецій, який відрізняється тим, що додатково містить куряче м'ясо односортне, суху молочну сироватку, яйця перепелині у наступному співвідношені компонентів, мас % свинина жилована жирна 25,0-35,0 яловичина котлетна 20,0-30,0 куряче м'ясо односортне 30,0-35,0 цибуля ріпчаста 4,0-5,0 яйця перепелині 3,0-6,0 сіль кухонна 1,8-2,0 композиція спецій 0,4-0,8 суха молочна сироватка 1,0-3,0 Ground for semi-finished frozen in shell tistoviy |, which includes pork trimmed fat, beef cutlet, onion, salt, spices composition, wherein further comprising chicken odnosortne, dry whey, quail eggs in following ratio of components, wt% trimmed pork fat 25,0-35,0 Beef cutlet 20,0-30,0 chicken odnosortne 30,0-35,0 onion 4,0-5,0 quail eggs 3,0-6,0 salt 1.8-2.0 composition of spices 0.4-0.8 whey powder 1,0-3,0
  • Ескіз
    Документ
    Склад ковбасного виробу (Патент на корисну модель № 80717)
    (2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Дорофеєва, Ірина Олександрівна
    Ковбасний виріб містить яловичину, свинину, меланж та додатково містить суху молочну сироватку. Sausage product contains beef, pork, egg, and additionally comprising a dry whey.