Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент на винахід № 105097)(2014) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаРозроблено паштет м’ясний з грибами, що містить печінку яловичу бланшовану, м'ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль поварену харчову, суміш спецій, який відрізняється тим, що як м'ясо містить свинину жиловану жирну бланшовану, як гриби містить гриби бланшовані та додатково містить шкіру свинячу варену, легені варені, паприку, суміш петрушки та кропу. Have been developed а meat pates with mushrooms which including beef liver blanched, blanched meat, fried onions, salt, spice mix. Pate characterized in that the meat contains pork fat trimmed blanched, as mushrooms containing mushrooms blanched and further comprising a boiled pork skin, lungs boiled, paprika, parsley and dill mixture.Документ Спосіб виробництва м’ясних паштетів (Патент на корисну модель № 53538)(2010) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія АнатоліївнаСпосіб виробництва мясних паштетів, що включає підготовку мясної сировини, подрібнення, соління, приготування фаршу, формування, термічну обробку, який відрізняється тим, що на стадії приготування фаршу додається вуглеводний препарат за який використовують тонко подрібнений грибний порошок з наступним рецептурним співвідношенням, у %: м'ясообрізь яловича варена 20,0-30,0 шкурка свиняча варена у вигляді білково-жирової емульсії 15,5-20,5 шпик 15,0-20,5 печінка бланшована 15,0-20,0 грибний порошок 2,5-7,5 цибуля смажена 5,0-10,0 соєвий білковий концентрат або соєве борошно 2,0-4,0 бульйон 10,0-40,0 A method of preparing meat pates includes preparation meat raw materials, grinding, salting, cooking stuffing, forming, heat treatment. It is characterized in that in step cooking meat added hydrocarbon preparation (mushroom powder) in the following ratio of components, %: Meat cooked beef trimming 20,0-30,0 Grinding pork cooked in a protein-fat emulsion 15,5-20,5 Fat 15,0-20,5 Liver blanched 15,0-20,0 Mushroom powder 2,5-7,5 Onions fried 5,0-10,0 Soy protein concentrate or soy flour 2,0-4,0 Broth 10,0-40,0Документ Паштет м’ясний з грибами бланшованими (Патент України на корисну модель № 80711)(2013) Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Гримайло, Ірина ОлегівнаПаштет м’ясний з грибами бланшованими включає печінку яловичу бланшовану, м’ясо бланшоване, цибулю ріпчасту смажену, сіль, суміш спецій. Як м’ясо використовується свинина жилована, додатково використовується шкірка свиняча варена, легені варені, гриби бланшовані. Canned meat with mushrooms blanched include beef liver, meat blanched, fried onions, salt, spice mix. How to use pork meat trimmed additionally used pork rind boiled, lungs, mushrooms blanched.Документ Паштет м’ясний з грибним порошком (Патент на корисну модель №55319)(2010) Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Жабіна, Олена Валеріївна; Бутовська, Тетяна ВікторівнаРозроблено паштет м’ясний з грибним порошком, що містить печінку бланшовану, моркву і цибулю смажену,бульйон, кухонну сіль та спеції який відрізняється тим, що додатково містить сало, м'ясо бланшоване, яйця або яєчний жовток, білковий стабілізатор на основі курячої і свинячої шкури,сироватку молочну, гідратований грибний порошок. A meat pate with mushroom powder containing liver blanched, roasted carrots and onions, broth, table salt and spices wherein further comprising bacon, blanched meat, eggs or egg yolk, protein stabilizer from chicken and pork skins, whey, hydrated mushroom powder.Документ Паштет м’ясний з β-каротином (Деклараційний патент на винахід №59231A)(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна ВікторівнаРозроблено паштет м’ясний з β-каротином, що містить м’ясну сировину, печінку яловичу або свинячу бланшовану, соєвий білок, шпиг, цибулю, який відрізняється тим, що додатково містить білково-жировий стабілізатор та розчин β-каротину. A meat pie with β-carotene containing raw meat, liver, beef or pork blanched, soy protein, spy, onions, wherein further comprising a protein-lipid solution stabilizer and β-carotene.