Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129702 UA)(2018) Москалюк, Оксана Євгеніївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Литвиненко, Дар'я ЮріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету з грибною сировиною, збалансованого за амінокислотним складом, який призначено для профілактичного та громадського харчування. Поставлена задача вирішуються тим, що паштет з грибною сировиною, який містить печінку бланшовану подрібнену, сіль, цибулю ріпчасту пасеровану, перець духмяний і чорний, згідно з корисною моделлю, містить печінку курячу та додатково фарш курячий олію кукурудзяну, грибну сировину (білі гриби, маслюки, опеньки), сухе молоко, сироватку. The basis of the useful model is the task of developing a formula of the paste with mushroom raw materials, balanced by the amino acid composition, which is intended for preventive and public nutrition. The task is solved by the fact that the paste with mushroom raw material, which contains liver blanched crushed, salt, poppy-fried porridge, sweet and black pepper, according to a useful model, contains liver of chicken and, in addition, minced meat, chicken oil, corn, mushroom raw material (white mushrooms, buttermilk), milk powder, whey.Документ М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси ( Патент на корисну модель № 107993 )(2015) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гордієнко, Олена ВасилівнаПоставлена задача вирішується тим, що м'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси із грибною сировиною, який включає: яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, молоко сухе знежирене, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний мелений, згідно винаходу додатково містить грибну сировину. The task is solved by the fact that minced meat for the production of boiled sausage with mushroom raw material, which includes: 1 grade veal beef, semolina pork, milk dry non-fat, salt, sugar, sodium nitrite, black ground pepper, according to the invention in addition contains mushroom raw material.Документ Композиція виготовлення хлібів м'ясних ( Патент на корисну модель № 85612 )(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Воронцов, Микола МиколайовичКомпозиція виготовлення хлібів м'ясних, що включають яловичину, свинину, сало, крохмаль картопляний, яйця курячі, грибну сировину, яка відрізняється тим, що як грибну сировину використовують печериці бланшовані, та додатково містить борошно вищого сорту, нітрит натрію, коріандр, сіль, цукор, суміш петрушки та кропу. A composition for making meat loaves, including beef, pork, fat, potato starch, chicken eggs, and mushroom raw materials, characterized in that blended mushrooms are used as mushroom raw materials, and additionally contains high-grade flour, sodium nitrite, coriander, salt, sugar, a mixture of parsley and dill.Документ М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси ( патент на корисну модель № 85600 )(2013) Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Гордієнко, Олена ВасилівнаМ'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси, що містить яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, молоко сухе знежирене, сіль, цукор, нітрит натрію, перець чорний мелений, який відрізняється тим, що додатково містить грибну сировину. Stuffed meat for the production of boiled sausage containing beef of veined 1 grade, pork, semi-skimmed milk, skimmed milk powder, salt, sugar, sodium nitrite, black ground pepper, which is characterized in that it further contains mushroom raw materials.Документ М’ясний фарш для виробництва січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 56168 )(2012) Пешук, Людмила Василівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Журавель, Олена ВікторівнаПри використанні м'ясного фаршу з додаванням грибів, дає можливість частково замінити м'ясну сировину грибною збагачуючи м'ясопродукти макро- та мікронутрієнтами, ессенціальними кислотами, речовинами необхідними для нормального функціонування людського організму. Using minced meat with the addition of mushrooms, allows partially replace meat raw meat mushroom enriching macro-and micronutrients, essential acids, substances essential for normal functioning of the human body.