Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки бобових для м’ясо-рослинних консервів (Патент на корисну модель № 139157)
    (2019) Страшинський, Ігор Мирославович; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Ришканич, Роман Олександрович; Штельмах, Валерія Леонідівна; Святненко, Роман Сергійович
    Корисна модель належить харчової промисловості, а саме до м'ясної галузі – технології м'ясо-рослинних консервів. Поставлена задача вирішується тим, що для замочування застосовується попередньо підготовлена пом'якшена вода жорсткістю. Використання для замочування бобових попередньо пом'якшеної води зі зменшеним вмістом солей кальцію і магнію сприяє збільшенню поглинання вологи, що сприяє підвищенню вологоутримуючої здатності білків квасолі і покращення технологічних характеристик готового продукту. The utility model belongs to the food industry, namely to the meat industry - the technology of canned meat and vegetables. The problem is solved by using pre-prepared softened water for soaking. The use of pre-softened water for soaking beans with a reduced content of calcium and magnesium salts increases the absorption of moisture, which increases the moisture retention capacity of bean proteins and improves the technological characteristics of the finished product.
  • Ескіз
    Документ
    Консерви м’ясорослинні “Квасоля з м'ясом птиці” (патент на корисну модель № 134364)
    (2019) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Кулик, Назар Ігорович; Ришканич, Роман Олександрович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури м’ясорослинних консервів із збільшеним вмістом мінеральних речовин, ефірних олій та вітамінів, а також поліпшеної засвоюваності за рахунок додавання до рецептури селери кореневої пасерованої.The basis of the useful model is the task of developing a recipe for canned meat with increased content of minerals, essential oils and vitamins, as well as improved digestibility due to the addition of radical celery celery.