Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Крекер «Амарантове диво» (Патент на корисну модель № 131265)
    (2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна Богданівна
    Доведено, що застосування борошна амарантового, гуміарабіку та масляного екстракту на основі соняшникової олії та листків монарди двійчастої при виробництві крекеру є доцільним для підвищення поживних речовин, поліпшення аромату, смаку, структурно-механічних властивостей тіста, готових виробів та подовження терміну придатності до споживання. Технічним результатом є створення крекеру «Амарантове диво» з підвищеним вмістом поживних речовин, покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками. It is proved that the use of flour of amaranth, gum arabic and oil extract on the basis of sunflower oil and monarchic binary leaves in the production of crackers is expedient for enhancing nutrients, improving the aroma, taste, structural and mechanical properties of dough, finished products and extensions. The technical result is the creation of a cracker "Amaranth wonder" with a high content of nutrients, improved structural and mechanical properties of dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Крекер «Амарантова магія» (Патент на корисну модель № 131267)
    (2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Стадник, Тетяна Богданівна
    Було доведено, що застосування борошна амарантового, гуміарабіку та масляного екстракту на основі соняшникової олії та листків пажитника сінного при виробництві крекеру є доцільним для підвищення поживних речовин, поліпшення аромату, смаку, структурно-механічних властивостей тіста, готових виробів та подовження терміну придатності до споживання. Технічним результатом є створення крекеру «Амарантова магія» з підвищеним вмістом поживних речовин, покращеними структурно-механічними властивостями тіста та готових виробів, оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними показниками. It has been proven that the use of amaranth flour, gum arabic oil and oil extract based on sunflower oil and hay fennel leaves in the production of crackers is appropriate for enhancing nutrients, improving the aroma, taste, structural and mechanical properties of the dough, finished products and extensions. The technical result is the creation of crackers "Amaranth magic" with a high content of nutrients, improved structural and mechanical properties of the dough and finished products, original spicy taste, improved organoleptic characteristics.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва крекеру (Патент на корисну модель № 127291)
    (2018) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Стадник, Тетяна Богданівна
    Деклараційний патент на корисну модель. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням для обробки після випікання зовнішньої поверхні крекеру масляного екстракту монарди двійчастої або пажитника. Спосіб виробництва крекеру дозволяє одержати крекер з подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців), оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними властивостями. Utility model patent patent. A method for the production of crackers using for processing after baking the outer surface of the cracker oil extract monardia double or fenugreek has been developed. The method of production of crackers allows you to get a cracker with a long shelf life (up to 12 months), original spicy taste, improved organoleptic properties.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва крекеру (Патент на винахід № 118425)
    (2019) Оболкіна, Віра Іллівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Носенко, Тамара Тихонівна; Стадник, Тетяна Богданівна
    Патент на винахід. Розроблено спосіб виробництва крекеру з використанням для обробки після випікання зовнішньої поверхні крекеру масляного екстракту монарди двійчастої або пажитника. Спосіб виробництва крекеру дозволяє одержати крекер з подовженим терміном придатності до споживання (до 12 місяців), оригінальним пікантним смаком, поліпшеними органолептичними властивостями. Patent of the invention. A method for the production of crackers using for processing after baking the outer surface of the cracker oil extract monardia double or fenugreek has been developed. The method of production of crackers allows you to get a cracker with a long shelf life (up to 12 months), original spicy taste, improved organoleptic properties.