Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Консерва «Гуляш з соєвим текстуратом» (Патент на корисну модель № 127272)(2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Мигаль, Артем Юрійович; Грабаровський, Андрій ВолодимировичКорисна модель належить до харчової промисловості, зокрема виробництва м'ясних та м'ясовмісних консервів. В основу корисної моделі поставлена задача – розробити рецептуру консерви гуляш, збагачених клітковиною, для збільшення харчової цінності, зменшити кількість холестерину і насичених жирних кислот. Консерва містить яловичину знежиловану І сорту, цибулю ріпчасту пасеровану, жир свинячий топлений для соусу та бланшування, борошно пшеничне, сіль кухонну, цукор, перець чорний мелений, перець духмяний мелений, лавровий лист, соєвий гуляш, окару, бульйон від варіння кісток, олію соняшникову. The utility model belongs to the food industry, in particular the production of canned meat and meat. The basis of the utility model is the task - to develop a recipe for canned goulash, enriched with fiber, to increase the nutritional value, reduce the amount of cholesterol and saturated fatty acids. Canned food contains skimmed beef of the 1st grade, stewed onion, ghee for sauce and blanching, wheat flour, table salt, sugar, ground black pepper, ground allspice, bay leaf, soy goulash, ocar, bone marrow broth.Документ Консерви м’ясорослинні “Квасоля з м'ясом птиці” (патент на корисну модель № 134364)(2019) Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Кулик, Назар Ігорович; Ришканич, Роман ОлександровичВ основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури м’ясорослинних консервів із збільшеним вмістом мінеральних речовин, ефірних олій та вітамінів, а також поліпшеної засвоюваності за рахунок додавання до рецептури селери кореневої пасерованої.The basis of the useful model is the task of developing a recipe for canned meat with increased content of minerals, essential oils and vitamins, as well as improved digestibility due to the addition of radical celery celery.