Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Масло вершкове імунно-діабетичне (Патент на корисну модель № 8351)(2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія ПетрівнаРозроблена рецептура вершкового масла з гарними органолептичними показниками та дыабетичними властивостями. A new type of butter with great organoleptic and diabetic properties was created.Документ Спосіб підготовки емульсії для виробництва харчових продуктів (Патент на корисну модель № 8353)(2005) Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія ПетрівнаДані досліджень показали, що оптимальна температура приготування емульсії тваринних,рослинних жирів або їх суміші з розчином інуліну чи розчином інуліну та молочно-білкової суміші 35-65°С. These studies have shown that optimum temperature emulsion for preparation animal, vegetable fat or a mixture thereof of 35-65 ° C.Документ Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на корисну модель № 8352)(2005) Українець, Анатолій Іванович; Гулий, Іван Степанович; Рашевська, Тамара Олексіївна; Тасенко, Євгенія Петрівна; Хомічак, Любомир МихайловичДані досліджень показали, що внесення разом з інуліном фруктози та крюпорошку бруньок смородини чорної в пласт масла дозволяє отримати масло згарним смаком лікувально-профілактичного призначення,яке має діабетичні та радюпротекторні властивості. These studies have shown that adding fructose and black currant buds powder provides a good taste of health care appointment.