Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №58022)(2003) Пасічний, Василь Миколайович; Клименко, Михайло Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаРозроблено спосіб виробництва червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, введення стабілізатора, який відрізняється тим, що як стабілізатор використовується розчин, що містить лимонну кислоту, фосфати. В перерахунку на суху масу бурякового порошку сухих стабілізуючих речовин при гідромодулі розчин – буряковий порошок, із подальшим проведенням стабілізації забарвлення порошку буряку цим розчином при Ph 4,0-5,5, висушуванням та диспергуванням висушеного матеріалу до розміру частинок 0,1-0,3 мм.Документ Спосіб виробництва червоного барвника (Деклараційний патент на винахід №69267)(2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичРозроблено спосіб виробництва червоного барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and sodium phosphate the mass sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.Документ Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №70672)(Національний університет харчових технологій, 2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичРозроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.Документ Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Патент на винахід №70672)(Національний університет харчових технологій, 2007) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор ЗіновієвичРозроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.