Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сиру м`якого (Патент на винахід № 127585)
    (2023) Грек, Олена Вікторівна; Михалевич, Артур Петрович; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Винахід стосується способу виробництва сиру м'якого, що включає нормалізацію, пастеризацію, внесення коагулянта, витримування сирного згустка за температури коагуляції, видалення сироватки, формування сиру, самопресування, охолодження, фасування, при цьому під час нормалізації вносять рисовий білок , який попередньо розчиняють у частині нормалізованого молока і піддають набуханню
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сиркового десерту (Патент на корисну модель № 156052)
    (2024) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Віктор Ігорович; Тимчук, Алла Вікторівна; Соловйов, Нікіта Андрійович
    Спосіб виробництва сиркового десерту включає одержання молочно-білкової основи, її охолодження, внесення наповнювачів та цукру, вимішування, фасування та охолодження. Додатково вноситься макова клітковина, яку перед внесенням у сиркову основу піддають набуханню у молочній сироватці.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва сиркової пасти (Патент на корисну модель № 156009)
    (2024) Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Віктор Ігорович; Тимчук, Алла Вікторівна
    Спосіб виробництва сиркової пасти включає отримання сиру кисломолочного, нормалізацію за масовою часткою жиру, внесення рецептурних компонентів, перемішування одержаної суміші, охолодження, фасування, маркування і зберігання. При цьому для отримання сиру кисломолочного використовують козине молоко. Для нормалізації за масовою часткою жиру використовують нормалізаційну систему, яка складається із молочних вершків та олії макової холодного віджиму.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вершкового напою (Патент на корисну модель № 156660)
    (2024) Савченко, Олександр Аркадійович; Шумило, Олексій Олексійович; Грек, Олена Вікторівна; Тимчук, Алла Вікторівна
    Спосіб виробництва вершкового напою включає одержання вершків, їх охолодження, внесення природної нормалізаційно-стабілізаційної системи, підігрівання, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження та фасування. Як природну нормалізаційно-стабілізаційну систему використовують порошок шпинату сублімованого сушіння, який в кількості 2-4 % до маси готового продукту перед внесенням у вершкову основу піддають розчиненню у знежиреному молоці у співвідношенні 1:10 та набуханню за температури 35-45 °С із витримкою 10-20 хвилин.