Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски консервовані (Патент на корисну модель № 122445)
    (2018) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Храпачов, Олег Вікторович; Рамік, Оксана Сергіївна; Пасічна, Світлана Петрівна; Костишин, Василь Дмитрович
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва м'ясних та м'ясомістких консервів. В основу корисної моделі поставлено задачу шляхом застосування більш дешевої та поширеної основної сировини, підвищити рентабельність виготовлення сосисок, зі збереженням високої якості, шляхом додавання до їх складу розробленої композиції, компенсувати смакові та поживні характеристики, а також зберегти харчову цінність. The utility model belongs to the meat industry, namely to the production of canned meat and meat. The utility model is based on the task of using cheaper and more common basic raw materials, increase the profitability of making sausages, while maintaining high quality, by adding to their composition the developed composition, compensate for taste and nutritional characteristics, and preserve nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски пастеризовані (Патент на корисну модель № 135713)
    (2019) Пасічний, Василь Миколайович; Хорунжа, Тетяна Олегівна; Маринін, Андрій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Желуденко, Юлія Володимирівна
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва м'ясних та м'ясовмісних консервів. В основу корисної моделі поставлено задачу підвищити емульгуючу та вологоутримуючу здатність готового продукту та його біологічну цінність шляхом застосування картопляної клітковини, білоквмісної композиції з яловичим білком та додатковим використанням свинини та яловичини. Поставлена задача вирішується тим, що склад сосисок пастеризованих, що включає м'ясо, білкову композицію, кров харчову, рослинний концентрат, сіль, перець чорний, мускатний горіх, кетчуп "Лагідний", воду, які відрізняються тим, що містять як м'ясо яловичину і свинину, як білкову композицію містять білоквмісну композицію з яловичим білком "Білкозин", як рослинний концентрат містять картопляну клітковину. The utility model belongs to the meat industry, namely to the production of canned meat and meat. The utility model is based on the task of increasing the emulsifying and moisture-retaining ability of the finished product and its biological value through the use of potato fiber, protein-containing composition with beef protein and the additional use of pork and beef. The problem is solved by the fact that the composition of pasteurized sausages, including meat, protein composition, blood food, vegetable concentrate, salt, black pepper, nutmeg, ketchup "Lahidny", water, which differ in that they contain as meat beef and pork, as a protein composition contain a protein-containing composition with beef protein "Bilkozin", as a vegetable concentrate contain potato fiber.