Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Сосиски кров’яні консервовані (Патент на корисну модель № 127268)
    (2018) Пасічний, Василь Миколайович; Циганкова, Марія Cергіївна; Гармаш, Дмитро Вікторович; Жукова, Марина Романівна; Капітула, Єлізавета Ігорівна
    Корисна модель належить до м'ясної промисловості, а саме стосується виробництва м'ясних та м'ясовмісних консервів. В основу корисної моделі поставлено задачу: збагатити сосиски кров'яні консервовані гемовим залізом та отримати продукт, оптимальний за хімічним складом, покращити збалансованість амінокислотного складу. The utility model belongs to the meat industry, namely the production of canned meat and meat. The utility model is based on the task: to enrich blood sausages canned with heme iron and get a product that is optimal in chemical composition, to improve the balance of amino acid composition.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва емульгованих продуктів з яловичим колагеновим білком (Патент на винахід № 114762)
    (2017) Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Неводюк, Ірина Валентинівна; Циганкова, Марія Cергіївна
    Винахід належить до харчової промисловості і може бути використаний для виробництва ковбасних виробів. Задачею, на вирішення якої направлений винахід, є створення композиції з сухим яловичим колагеновим білком, яка за рахунок використання тваринного білка з високими текстуроформуючими і емульгуючими характеристиками, дозволить виробляти ковбасні вироби без погіршення біологічної і харчової цінності. The invention relates to the food industry and can be used for the production of sausages. The problem to be solved by the invention is to create a composition with dry beef collagen protein, which through the use of animal protein with high texture-forming and emulsifying characteristics, will produce sausages without compromising biological and nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Білоквмісна композиція з яловичим колагеновим білком (Патент на винахід № 114039)
    (2017) Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Неводюк, Ірина Валентинівна; Циганкова, Марія Cергіївна
    Винахід стосується білоквмісної композиції, яка містить суху молочну сироватку, білковий компонент, камідь гуарову, кремнезем, фосфати харчові, причому як білковий компонент містить сухий яловичий колагеновий білок та додатково містить камедь ксантану. Задачею, на вирішення якої направлений винахід, є створення композиції з сухим яловичим колагеновим білком, яка за рахунок використання тваринного білка з високими текстуроформуючими і емульгуючими характеристиками, дозволить виробляти ковбасні вироби без погіршення біологічної і харчової цінності. The invention relates to a protein-containing composition comprising whey powder, a protein component, guar gum, silica, food phosphates, and as a protein component contains dry beef collagen protein and additionally contains xanthan gum. The problem to be solved by the invention is to create a composition with dry beef collagen protein, which through the use of animal protein with high texture-forming and emulsifying characteristics, will produce sausages without compromising biological and nutritional value.
  • Ескіз
    Документ
    Білоквмісна композиція з яловичим колагеновим білком (Патент на корисну модель № 108928)
    (2016) Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Неводюк, Ірина Валентинівна; Циганкова, Марія Cергіївна
    Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва ковбасних виробів. В основу корисної моделі поставлена задача створення композиції з сухим яловичим колагеновим білком, яка за рахунок використання тваринного білка з високими текстуроформуючими і емульгуючими характеристиками, дозволить виробляти ковбасні вироби без погіршення біологічної і харчової цінності. Поставлена задача вирішується тим, що композиція для виробництва емульгованих продуктів з яловичим колагеновим білком, яка включає суху молочну сироватку, карбоксиметилцелюлозу, білковий компонент, камідь гуарову, кремнезем, фосфати харчові. The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of sausages. The utility model is based on the task of creating a composition with dry beef collagen protein, which through the use of animal protein with high texture-forming and emulsifying characteristics, will produce sausages without compromising biological and nutritional value. The problem is solved by the fact that the composition for the production of emulsified products with beef collagen protein, which includes whey powder, protein component, guar gum, silica, food phosphates.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для виробництва емульгованих продуктів з яловичим колагеновим білком (Патент на корисну модель № 108925)
    (2016) Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Неводюк, Ірина Валентинівна; Циганкова, Марія Cергіївна
    Корисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва ковбасних виробів. В основу корисної моделі поставлена задача створення композиції з сухим яловичим колагеновим білком, яка за рахунок використання тваринного білка з високими текстуроформуючими і емульгуючими характеристиками, дозволить виробляти ковбасні вироби без погіршення біологічної і харчової цінності. Поставлена задача вирішується тим, що композиція для виробництва емульгованих продуктів з яловичим колагеновим білком, яка включає суху молочну сироватку, карбоксиметилцелюлозу, білковий компонент, камідь гуарову, кремнезем, фосфати харчові. The utility model belongs to the food industry and can be used for the production of sausages. The utility model is based on the task of creating a composition with dry beef collagen protein, which through the use of animal protein with high texture-forming and emulsifying characteristics, will produce sausages without compromising biological and nutritional value. The problem is solved by the fact that the composition for the production of emulsified products with beef collagen protein, which includes whey powder, protein component, guar gum, silica, food phosphates.