Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Деклараційний патент на корисну модель № 38187)(2008) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаСпосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок передбачає приготування пшеничного тіста на заквасках з використанням заварки, заварка готується з борошна пшеничного, хмельового відвару, соєвого борошна або борошна солоду сої, або кукурудзяного борошна і ферментного препарату амілолітичної дії. Тісто готується з закваски, пшеничного борошна, солі, цукру, жирового компоненту. The way of the manufacturing of bread with the hop leaven provides the preparation of wheat dough on the leaven with the brew. The brew consists of wheat flour, hop decoction, soy flour or soy malt flour, or corn flour and enzyme amylase. The dough includes the leaven, salt, sugar, fat component.Документ Спосіб виготовлення хліба з використанням хмелевих заквасок (Патент на корисну модель № 40846)(2009) Юрчак, Віра Гаврилівна; Рак, Валентина Петрівна; Ірха, Юлія Олександрівна; Ганжа, Марина Іванівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаКорисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме - до хлібопекарського виробництва. The utility model refers to the food industry, namely - to bakery production.Документ Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 70677 A)(2004) Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаОпис до патенту на корисну модель. Description to useful model patent.Документ Спосіб виготовлення макаронних виробів (Деклараційний патент на винахід № 59220)(2003) Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна ПетрівнаСпосіб виготовлення макаронних виробів, що містять пшеничне борошно, воду та яйця, який відрізняється тим, що додатково вносять ферментний препарат - ліпазу у кількості 0,001 - 0,016 % до маси борошна, який вводиться у вигляді розчину. A method of manufacturing pasta that contain wheat flour, water and eggs, which differs in that in addition make an enzyme preparation - lipase in the amount of 0.001 - 0.016% by weight of flour, which is administered in the form of a solution.Документ Незливний спосіб варіння макаронних виробів(2004) Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна