Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Сатуратор для цукрової промисловості (Патент на винахід №56358)
    (2011) Пономаренко, Віталій Васильович; Погорілий, Тарас Михайлович; Гарматій, Ярина Володимирівна
    Сатуратор для цукрової промисловості виконаний в вигляді циліндричного корпусу з розширеною верхньою частиною і конічним днищем, з перфорованими решітками в циліндричній частині сатуратора та патрубками для підводу цукрового розчину в верхній частині сатуратора та для відводу обробленого розчину з нижньої частини сатуратора через гідрозатвор та патрубком для підводу сатураційного газу в конічну частину сатуратора і його відводу зверху. Сатуратор оснащений механічним пристроєм для диспергування соку в надсоковому просторі сатуратора, а перфоровані решітки обертаються відносно осі сатуратора. A saturator for sugar industry made as a cylindrical body with widened superior part and cone bottom, with perforated grilles in the cylindrical part of the saturator and sockets for supply of sugar syrup in the superior part of the saturator and for removing of waste solution from the inferior part of the saturator through the hydraulic hitch, and socket for supply of carbonation gas to the cone part of the saturator and it removing from above. The the saturator is equipped with mechanical device for juice dispersion in vapor dome of carbonating machine, and the perforated grilles rotate towards the axis of the saturator.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання (Патент на винахід № 58098)
    (2002) Килимник, Микола Геннадійович; Жихарєв, Юрій Валентинович; Жолнер, Іван Дмитрович; Сосницький,Віталій Володимирович; Олійнічук,Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Левандовський, Леонід Вікторович; Сікач, Людмила Пилипівна; Шевченко, Василь Іванович; Добрянський, Володимир Дмитрович; Зайченко, Леонід Миколайович
    Винахід відноситься до спиртової промисловості і представляє собою удосконалений спосіб підготовки крохмалевмісної сировини до теплової обробки та оцукрювання. The invention relates to the alcohol industry, and is an improved method of preparing starch-containing raw materials for heat treatment and saccharification.