Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками (Патент на корисну модель №99567)
    (2015) Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Бессараб, Олександр Семенович; Балабай, Катерина Сергіївна
    Склад пюреподібного продукту на основі топінамбуру з фруктовими добавками, що включає рослинну сировину, при чому як рослинна сировина використовується дрібнодисперсне кріопюре із топінамбуру в кількості 88•92% та дрібнодисперсне кріопюре із лимонів або обліпихи в кількості 8 ... 12 %. The composition of the puree product on the basis of Jerusalem artichokes with fruit additives, which includes vegetable raw materials, with the use of finely dispersed cryopurea from artichoke in the amount of 88 • 92% and finely divided cryopyra from lemons or sea buckthorn in the amount of 8 ... 12% as vegetative raw material.
  • Ескіз
    Документ
    Фарш «Пікантний» (Патент на винахід № 102201)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Репа, Юлія Ігорівна; Венглюк, Олександр Володимирович
    Розроблено фарш, який включає м'ясо котлетне яловиче або яловичину другого сорту, свинину напівжирну, який відрізняється тим, що як спеції містить сіль кухонну та перець чорний мелений, добавку Про фарш екстра та добавку ВурсалБіф або Вурсал ПФ, а також додатково містить сир твердий, яйця, зелень (кріп, петрушку). Developed mince, which includes beef meat for cutlet or second grade beef, pork bolded,which characterized, that the spice contains salt and ground black pepper, additive Pro fresh extra and additive Vursal Beef or Vursal PF and further comprising cheese, eggs, herbs (dill, parsley).