Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Паштет дієтичний "Гурман"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Котляр, Євген Олександрович; Миніч, Руслан Миколайович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відомий паштет м'ясний з грибним порошком. Недоліком прототипу можна вважати невисокі в'язкопластичні властивості, необхідність поліпшення жирнокислотного та амінокислотного складу. В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету дієтичного "Гурман" з низькою калорійністю та збалансованим жирнокислотним складом, який призначений для профілактичного харчування. A famous paste of meat with mushroom powder. The disadvantage of the prototype can be considered low visco-plastic properties, the need to improve the fatty acid and amino acid composition. The basis of the useful model is the task of developing a formula of dietary "Gourmet" with low calorie content and a balanced fatty acid composition that is intended for preventive nutrition.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Шкільний"
    (2014) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Пащенко, Оксана Василівна
    Відома рецептура м'ясного запеченого паштету, недоліком якого є низькі органолептичні показники, а також не достатня кількість вітамінів, мікро- і макроелементів. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення паштету збагаченого вітамінами, а саме А, Д, Е, мікро- і мікроелементами, які необхідні для нормального функціонуванняорганізму людини. The known recipes of meat baked pate, the disadvantage of which are low organoleptic parameters, as well as not enough vitamins, micro-and macro elements. The basis of a useful model is the task of developing a vitamin-enriched paste, namely A, D, E, micro and microelements, which are necessary for the normal functioning of the human organism.
  • Ескіз
    Документ
    Кюфта по-київськи дієтична (Патент на корисну модель № 86014)
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Полумбрик, Максим Олегович; Денисюк, Алла Павлівна; Коровіна, Марія Володимирівна
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури кюфти по-київськи та розширені асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a kyuhta formulation in Kiev and an extended assortment of manufactured products in improving the quality of the target product, in particular, organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
  • Ескіз
    Документ
    Паштет м'ясний запечений "Особливий"
    (2013) Топчій, Оксана Анатоліївна; Котляр, Євген Олександрович; Тимченко, Денис Олексійович
    В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого функціонального призначення з підвищеним вмістом ПНЖК. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked baked functional apples with a high content of PUFA. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб визначення консистенції харчових продуктів (Деклараційний патент на корисну модель № 14496)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Тимофєєва, Олена Валеріївна
    Запропонований спосіб визначення консистенції харчових продуктів сприяє удосконаленню методів та методології комплексної оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів в кореляційній залежності від сили проникнення голчатого індикатора та структурно-механічних, фізико-хімічних і технологічних властивостей продукту. The proposed method of determining the consistency of food contributes to the improvement of methods and methodology of comprehensive quality evaluation of raw materials, semi-finished and finished products to the correlation dependence on the strength of the indicator needle penetration, structural, mechanical, physico-chemical and technological properties of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Склад спреду з наповнювачем (Патент на винахід №95399)
    (2011) Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Красуля, Олена Олександрівна
    Технічним результатом запропонованого складу спреду з шротом з плодів росторопші плямистої є можливість отримання готового продукту з однорідною, пластичною консистенцією, краще розподілення вологи та попередження її виділення на поверхні моноліту. Підвищується харчова та біологічна цінність готового продукту шляхом збагачення його поживними та біологічно-активними речовинами.