Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Склад суміші для дитячого і дієтичного харчування (Деклараційний патент на винахід № 5218А)
    (2002) Ромашко, Олена Василівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кобилінська, Олена Валеріївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Махинько, Людмила Василівна
    Винахід відноситься до харчової промисловості, а саме до харчоконцентратної промисловості. Він може бути використаний для виробництва суміші дитячого і дієтичного харчування, яка включає екструдовану гречану крупу, сіль та ячмінно-солодовий екстракт. The invention relates to food industry, namely to food-concentrate industry. It can be used for production of the composition of mixture for child and dietary nutrition which includes extruded buckwheat, salt and barley-malt extract.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту (Деклараційний патент на винахід № 38974)
    (2001) Ромоданова, Валентина Олександрівна; Мінорова, Антоніна Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
    Спосіб виробництва кисломолочного сиркового десерту передбачає внесення у підготовану молочну сировину молочної сироватки у кількості 9-19,6 % та желатину – 0,4-1%. Method of cottage cheese curd dessert introduces prepared in raw milk whey in the number 9-19,6% and gelatin - 0,4-1%.
  • Ескіз
    Документ
    Цикорієвмісне пиво «Славянське» (Патент на корисну модель № 21096)
    (2007) Попова, Інна Вадимівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Лезенко, Галина Олександрівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Маліновський, Григорій Тарасович
    Пиво, що містить ячмінно-солодовий екстракт, хміль, воду технологічну, яке відрізняється тим, що додатково містить екстракт цикорію при такому співвідношенні компонентів, кг на 1000л: Ячмінно-солодовий екстракт з вмістом СР 73% - 178,0-183,0 Хміль з вмістом альфа-кислот 3,5% і вологістю 13% - 2,3-2,5 Вода технологічна – 817,0-822,0 Екстракт цикорію – 4,0.