Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом (Патент на корисну модель №155143)
    (2024) Носенко, Тамара Тихонівна; Бабенко, Валерій Іванович; Бахмач, Володимир Олександрович; Танчик, Ренат Сергійович; Калитенко, Андрій Сергійович
    Спосіб виробництва майонезного продукту з вітамінним комплексом включає підготовку рецептурних компонентів, змішування олійної фази, що містить олію рафіновану дезодоровану з вітамінним комплексом, до складу якого входить природний вітамін Е, і водної фази із смаковими інгредієнтами в присутності емульгатора і стабілізатора та гомогенізацію утвореної емульсії. При цьому як вітамінний комплекс використовують олійну фазу, збагачену вітаміном А в кількості 25-30 % від добової потреби та вітаміном Е в кількості 0,03-0,05 %, а при гомогенізаціїї проводять додатково обробку розчином аскорбінової кислоти у кількості 0,03-0,08 %.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва червоного барвника (Деклараційний патент на винахід №69267)
    (2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Розроблено спосіб виробництва червоного барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and sodium phosphate the mass sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Деклараційний патент на винахід №70672)
    (Національний університет харчових технологій, 2004) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Розроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб одержання червоного бурякового барвника (Патент на винахід №70672)
    (Національний університет харчових технологій, 2007) Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич
    Розроблено спосіб одержання червоного бурякового барвника, що включає миття буряку, подрібнення, стабілізацію бурякових пігментів буферним розчином лимонної кислоти з фосфатом натрію, який відрізняється тим, що на стадії подрібнення буряк гомогенізують, відділяють сік за допомогою відцентрових сил, після чого додають лимонну кислоту та фосфат натрію до маси соусу, витримують при температурі та концентрують шляхом розпилення при температурі. A method of producing beet red dye, which includes beet washing, chopping, stabilization of beetroot pigments buffer solution of citric acid and sodium phosphate, wherein, at the stage shredding beets homogenized, separated juice by centrifugal force, then add citric acid and phosphate sodium by weight of sauce, maintained at a temperature and concentrated by spraying temperature.
  • Ескіз
    Документ
    Енергозберігаючий спосіб виробництва спиртової бражки (Патент на корисну модель 21123)
    (2006) Українець, Анатолій Іванович; Яковець, Іван Іванович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Міхненко, Євгеній Олександрович; Шиян, Петро Леонідович; Сизько, Валерій Борисович; Рудаков, Володимир Костянтинович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Кириленко, Роман Григорович; Жуковський, Віктор Антонович; Пугач, Дмитро Олександрович; Вівчар, Павло Йосипович; Грушицький, Микола Іванович; Петренко, Костянтин Віталійович
    Корисна модель відноситься до енергозберігаючого способу виробництва спиртової бражки шляхом нової взаємодії технологічних операцій та послідовності їх виконання.