Патенти

Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 14
  • Ескіз
    Документ
    М’ясовмісна варена ковбаса «Качина» з екстрактом журавлини (Патент на корисну модель № 119891)
    (2017) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович
    Корисна модель належить до харчової промисловості, а саме до виробництва варених ковбас. В основу корисної моделі поставлена задача розробки м'ясовмісної вареної ковбаси з добавкою екстракту журавлини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювального та мікробіологічного псування виробу під час зберігання. The utility model belongs to the food industry, namely to the production of cooked sausages. The utility model is based on the task of developing meat-containing cooked sausage with the addition of cranberry extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виготовлення м’ясовмісної вареної ковбаси «Качина» з екстрактом чорної смородини (Патент на винахід № 119078)
    (2019) Пасічний, Василь Миколайович; Божко, Наталія Володимирівна; Тищенко, Василь Іванович
    Винахід належить до м'ясної промисловості і може бути використаний при виробництві варених ковбас. В основу винаходу поставлена задача способу виробництва м'ясовмісної вареної ковбаси шляхом додавання екстракту чорної смородини, який містить у своєму складі цілий ряд речовин з антиокислювальними властивостями для запобігання окислювальному та мікробіологічному псуванню виробу під час зберігання. The invention relates to the meat industry and can be used in the production of cooked sausages. The invention is based on the method of production of meat-containing cooked sausage by adding black currant extract, which contains a number of substances with antioxidant properties to prevent oxidative and microbiological spoilage of the product during storage.
  • Ескіз
    Документ
    Вареноковбасний виріб (патент на корисну модель № 127267)
    (2018) Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович; Фурсік, Оксана Петрівна; Віхоть, Катерина Олександрівна
    Вареноковбасний виріб містить яловичину жиловану першого сорту, свинину жиловану напівжирну та додатково містять м'ясо птиці та білкову композицію. The cooked sausage product includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork. Additionally contains poultry meat and protein composition.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса «Молодіжна» (патент на корисну модель № 127271)
    (2018) Гончаров, Георгій Іванович; Страшинський, Ігор Мирославович; Анісімова, Анна Вячеславівна; Фурсік, Оксана Петрівна
    Варена ковбаса «Молодіжна» містить яловичину жиловану 1 сорту, свинину напівжирну, соєвий ізолят, харчові волокна, сіль кухонну, цукор-пісок, чорний перець, причому містить сухе молоко, як харчові волокна містить пшеничну клітковину, духмяний перець та часник. The cooked sausage «Molodizhna»includes trimmed first grade beef, trimmed semi-bold pork, soy protein, dietary fiber, salt, sugar, black pepper, and additionally contains milk powder, as the food fiber contains wheat fiber, fragrant pepper and garlic.
  • Ескіз
    Документ
    Ковбаса варена «Вілійська» (Патент на корисну модель № 112241)
    (2016) Фурсік, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович
    Ковбаса варена включає яловичину жиловану другого сорту, свинину жиловану напівжирну, борошно пшеничне І сорту, допоміжну сировину (сіль, спеції), воду. Додатково містить м'ясо куряче червоне, шпик грудний, м'ясо птиці механічного обвалювання, меланж, гідратовану (1:20) білоквмісну харчову композицію (тваринний білок, рослинний білок, гуарова і ксантанова камеді, карбоксиметилцелюлоза, суха молочна сироватка, кремнезем). Boiled sausage includes second-class beef, semi-bold pork, first grade wheat flour, secondary raw materials (salt, spices), water. Additionally contains red chicken meat, lard, mechanically deboned poultry meat, melange, hydrated (1:20) food composition containing protein (animal protein, plant protein, guar and xanthan gums, carboxymethyl cellulose, whey powder, silica).
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса «Куряча» (Патент на корисну модель №97556)
    (2014) Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Мензелевський, Євген Володимирович; Фурсік, Оксана Петрівна
    Розроблено рецептуру вареної ковбаси, яка містить м'ясо курятина (філе та стегно), сало, сіль. До складу ковбаси додатково внесено білок тваринного походження (гідратований у співвідношенні 1:20), рисове борошно, олеорезин, кремнезем. В якості білку тваринного походження використовують білкотон свинячий. Have been developed recipe of cooked sausages that containing poultry meat (loin and thigh), fat, salt. Also sausage contains animal origin protein (hydrated at a ratio of 1:20), rice flour, oleoresin, silica. As a animal origin protein using Belkoton.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць (Патент на корисну модель № 82766)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
    Варена ковбаса з мінеральною добавкою із шкаралупи курячих яєць містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із шкаралупи курячих яєць, кардамон, часник свіжий або консервований. The boiled sausage with mineral addition from the shell of chicken eggs contains pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, pepper svizhu the black mcode of eleniy,kuryatinu,morkvu cleared, melanzh, mineral addition, from the shell of chicken eggs, cardamon, garlic fresh or canned.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса з мінеральною добавкою із стулок мідій (Патент на корисну модель № 82765)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
    Варена ковбаса з мінеральною добавкою із стулок мідій містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із стулок мідій, кардамон, часник свіжий або консервований. Boiled sausage with mineral addition from the leaves of mussels mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса з мінеральною добавкою із раковин рапани (Патент на корисну модель № 82775)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович; Хавро, Аліна Юріївна; Шевченко, Тетяна Петрівна
    Варена ковбаса з мінеральною добавкою із раковини рапани містить свинину жиловану напівжирну, шпик хребтовий, сіль кухонну, нітрит натрію, цукор-пісок, перець чорний мелений, курятину, моркву свіжу очищену, меланж, мінеральну добавку із раковин рапани, кардамон,часник свіжий або консервований. The boiled sausage is with mineral addition from the shells of rapani, mistit pork of zhilovanu semi-bold, shpik is vertebral, salt a kitchen, nitrite of sodium, granulated sugar, a pepper black hammers, chicken, carrot fresh cleared, melanzh, mineral addition, from the leaf of mussels, cardamon, garlic fresh or canned.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва вареної ковбаси збагаченої кальцієм (Патент на винахід № 102973)
    (2013) Пешук, Людмила Василівна; Галенко, Олег Олександрович
    Спосіб виробництва вареної ковбаси,збагаченої калцієм,включає підготовку м’ясної сировини,подрібнення, засолювання,витримка в посолі,приготування фаршу, шприцювання ковбасних батонів,осадження,термічну обробку і охолодження. Method of production of the boiled sausage, enriched kalciem,vklyuchae preparation of meat raw material, growing, zasolyuvannya shallow, self-control in salting, preparation of stuffing, shpricyuvannya of sausage long loaves, besieging, heat treatment and cooling.