Патенти
Постійне посилання колекціїhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7499
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Документ Комплексний підкислювач «Ефект Плюс» (Патент на винахід № 112913)(2016) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Сидоренко, Олена МиколаївнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Ефект Плюс», що містить борошно, кислоту лимонну харчову, солод житній ферментований, суху молочну сироватку, причому як борошно містить пшеничне борошно першого сорту та додатково містить ферментні препарати глюкооксидазу та ксиланазу. The composition of the complex " Efect Plus" powder activated oxide has been obtained, which containing flour, citric acid, fermented malt, dry whey, with flour containing first grade wheat flour and additionally contains enzymes for glucose oxidase and xylanase.Документ Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на винахід № 112908)(2016) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна; Цирульнікова, Віта ВалентинівнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.Документ Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-2» (Патент на корисну модель №100478)(Патент 100478 UA, МПК A21D 8/02 (2006.01) Склад комплексного підкислювача "Оптимальний-2 / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u201501346; заявл. 18.02.2015; опубл. 27.07.2015, Бюл. № 14, 2015., 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра ІванівнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-2», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, грибкову α-амілазу та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. There was received the complex powder Acidifiers "Optimal-2", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, fungal α-amylase and malt fermented rye. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.Документ Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» (Патент на корисну модель №100480)(Патент на корисну модель № 100480 Склад комплексного підкислювача «Оптимальний-1» / Сильчук Т. А., Кулініч В. І., Дробот В. І, Цирульнікова В. В. - заявл. 18.02.2015 ; опубл. 27.07.2015, бюл. № 14, 2015) Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Дробот, Віра ІванівнаОтримано склад комплексного порошкоподібного підкислювача «Оптимальний-1», який містить лимонну і аскорбінову кислоту, суху молочну сироватку, камедь гуару, суміш глюкозооксидази, клиланази і геміцелюлази та солод житній ферментований. Підкислювач дає можливість виробляти хлібні вироби з поліпшеними структурно-механічними властивостями напівфабрикатів та готових виробів зі зменшенням тривалості виробничого процесу. An integrated powdered composition Acidifiers "Optimal-1", which contains citric and ascorbic acid, whey, acacia gum, a mixture of glucose, and klylanazy hemitselyulazy and fermented rye malt. Acidifiers makes it possible to produce bakery products with improved structural and mechanical properties of semi-finished and finished products with a decrease in the length of the production process.Документ Хліб з суміші житнього та пшеничного борошна (Деклараційний патент на корисну модель № 83003)(2013) Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Коваленко, Анна АндріївнаХліб з суміші житнього та пшеничного борошна містить житнє та пшеничне борошно, дріжджі, сіль, цукор, комплексний поліпшувач "Ібіс". Bread of a rye and wheat flour mixture comprises rye and wheat flour, yeast, salt, sugar, the complex improver "Ibis".Документ Кекс «Кунжутний» (Патент на корисну модель № 68297)(2012) Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Ковальчук, Христина Ігорівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Кияниця, Світлана ГеннадіївнаПатент на корисну модель. Запропоновано рецептуру кексу «Кунжутний». Кекс «Кунжутний» містить борошно пшеничне вищого сорту, цукор пісок, яйця курячі, маргарин, родзинки, сіль кухонну, амоній, ванілін, який відрізняється тим, що додатково містить борошно житнє обдирне, порошок листя ожини сизої, порошок ромашки лікарської, порошок листя смородини чорної, молочну сироватку, кунжутну олію. Utility model patent. A cupcake recipe "Sesame". Cake "Sesame" contains wheat flour variety, sugar, eggs, margarine, raisins, salt, ammonium, vanillin, wherein further comprising flour, rye flour, powder blackberry leaves bluish powder, chamomile powder, currant leaves black, whey powder, sesame oil.