Конференції НУХТ
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13186
Переглянути
Документ Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу(2013) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми та перспективи розвитку технології ресторанної продукції, використання нетрадиційної сировини з метою надання продукції оздоровчих властивостей, організацію роботи ресторанів та навчання персоналу, охарактеризовано сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні та інноваційні напрями і форми розвитку туристичної сфери.Документ Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей(2012) Національний університет харчових технологійВидання містить матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Розглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м’ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінювання якості й безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігального обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. Розраховано на підготовлених фахівців і дослідників, які займаються означеними проблемами у м’ясній, молочній та олієжировій промисловості. The publication contains materials of the international scientific conference . The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and the creation of new approaches to evaluating the quality and safety of raw materials and products industry based on modern physical and chemical methods , the use of alternative raw materials , advanced technology and energy-saving equipment , improving the efficiency of enterprises . Calculated trained professionals and researchers engaged definite problems in the meat , milk and oil and fat industry.Документ Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей(2013) Національний університет харчових технологійРозглянуто проблеми розвитку і удосконалення існуючих технологій м'ясної, олієжирової та молочної галузей в Україні та світі та створення нових підходів щодо оцінки якості і безпечності сировини і продуктів галузі на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього технологічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності підприємств. The problems of development and improvement of existing technologies meat, oil and fat and dairy business in Ukraine and in the world and new approaches to assessment quality and safety of raw materials and products industry based on modern physico-chemical methods, use of alternative raw materials, advanced technology and energy saving equipment, improving the efficiency of enterprises.