Конференції НУХТ
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13186
Переглянути
5 результатів
Результати пошуку
Документ Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції(2023) Національний університет харчових технологійПодано програму і тези матеріалів доповідей ХIІ Міжнародної науково- технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямів 23-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Метою конференції є розширене висвітлення наукових здобутків, ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси з отримання грантів для фінансування за кошти державного бюджету та їх спрямування на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців у світовому науковому просторі.Документ Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції(2022) Національний університет харчових технологійПодано програму і тези матеріалів доповідей ХI Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямів 24-ї секції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Метою конференції є розширене висвітлення наукових здобутків, ознайомлення експертів харчової промисловості та промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси з отримання грантів для фінансування за кошти державного бюджету та їх спрямування на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців у світовому науковому просторі. The program and abstracts of reports of the 11th International Scientific and Technical Conference "Scientific problems of food technologies and industrial biotechnology in the context of European integration" have been submitted in accordance with the thematic directions of the 24th section "Scientific problems of food technologies and industrial biotechnology" of the Scientific Council of the Ministry of Education and Science of Ukraine. The purpose of the conference is the expanded coverage of scientific achievements, familiarization of experts of the food industry and industrial biotechnology, raising the level of expertise of projects submitted to competitions for obtaining grants for financing from the state budget and their direction to expand the subject of scientific projects for the possibility of cooperation of scientists in the world scientific spacious.Документ Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції(2021) Національний університет харчових технологійУ даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямків секції No24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Проведення конференції направлене на розширене представлення наукових здобутків науковців та ознайомлення експертів харчової промисловості і промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси і гранти для фінансування за кошти державного бюджету та направлені на розширення тематики наукових проектів за тематикою і паспортом секції No24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України для можливості співпраці науковців в світовому науковому просторі.Документ Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні(2021) Національний університет харчових технологійВ збірнику представлено тези доповідей Першої міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні», що проходила 30 листопада 2021 р. у Національному університеті харчових технологій, Київ, Україна (онлайн) у рамках проекту програми ЕРАЗМУС+ Жан Моне Модуль (#620521-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE). В представлених матеріалах висвітлено актуальні питання та результати досліджень щодо регулювання використання, практичних рекомендацій застосування, контролю харчових добавок в різних галузях харчової промисловості країн Європейського Союзу та України.Документ Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції(2020) Національний університет харчових технологійУ даному виданні представлено програма та тези матеріалів доповідей міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції» відповідно до тематичних напрямків секції №24 «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології» Наукової ради Міністерства освіти і науки України. Проведення конференції направлене на розширене представлення наукових здобутків науковців та ознайомлення експертів харчової промисловості і промислової біотехнології, підвищення рівня проведення експертиз проектів, що подаються на конкурси і гранти для фінансування за кошти державного бюджету та направлені на розширення тематики наукових проектів для можливості співпраці науковців в світовому науковому просторі. This publication presents the program and abstracts of the international scientific and technical conference "Scientific problems of food technology and industrial biotechnology in the context of European integration" in accordance with the thematic areas of section №24 "Scientific problems of food technology and industrial biotechnology" of the Scientific Council of the Ministry of Education and Science of Ukraine. The conference is aimed at expanding the scientific achievements of scientists and acquaintance of experts in the food industry and industrial biotechnology, increasing the level of examination of projects submitted for competitions and grants for funding from the state budget and aimed at expanding research projects to enable cooperation of scientists in world science. space.