Конференції НУХТ

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13186

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
  • Ескіз
    Документ
    Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі
    (2017) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто інноваційні технології продукції ресторанного господарства, інновації у виробництві харчових продуктів, сервіс в індустрії гостинності: світовий та вітчизняний досвід, маркетинг та менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі, проектування та дизайн об’єктів готельно-ресторанного господарства – сучасні можливості та перспективи, безпека життєдіяльності та охорона праці в сфері обслуговування, нове в устаткуванні закладів готельно-ресторанного господарства. Innovative technologies of catering products, innovations in food production, service in the hospitality industry are considered: global and domestic experience, marketing and management in the hotel and restaurant business, design and design of hotel and restaurant facilities - modern opportunities and perspectives, life safety and security Labor in the service sector, new in the equipment of hotel and restaurant facilities.