Конференції НУХТ

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13186

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 4 з 4
  • Ескіз
    Документ
    Участь молоді у розвитку економіки та суспільства України
    (2019) Національний університет харчових технологій
    У збірник увійшли тези доповідей учасників Х Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, в яких розглянуто актуальні питання розвитку економіки та суспільства України, ознайомлено читачів з особливостями управління розвитком підприємств переробної промисловості, визначено перспективи розвитку підприємств в умовах євроінтеграції, а також виявлено сучасні тенденції управління: бачення молоді. Розраховано на студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, аспірантів, викладачів, наукових працівників, яких цікавлять питання, пов‘язані з функціонуванням підприємств в сучасних ринкових умовах.
  • Ескіз
    Документ
    Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості
    (2014) Національний університет харчових технологій
    Видання містить програму і матеріали 80 Міжнародна наукової конференції «Нові ідеї в харчовій науці – нові продукти харчовій промисловості». Розглянуто питання: 1. Історія харчової науки: сучасні проблеми та погляд у ретроспективу 2. Пріоритети харчової науки — інноваційний підхід 3. Моделювання технологічних процесів і харчових продуктів 4. Харчова хімія 5. Енергозбереження — інвестиції в майбутнє 6. Традиції та інновації для технологій гостинності 7. Продовольча та екологічна безпека 8. Сучасна парадигма ефективного бізнесу Розраховано на науковців, інженерів та керівників підприємств харчової промисловості, наукових та освітніх закладів, які займаються означеними проблемами харчової науки. The publication contains the materials and 80 international scientific Conference "New Ideas in food science - new food products industry ". Questions: 1 History of food science: current problems and look in retrospect 2 Priorities food science - an innovative approach 3 Modeling of processes and food 4 Food chemistry 5 Energy saving - investment in the future 6 Tradition and Innovation for Hospitality Technology 7 Food and Environmental Safety 8 The current paradigm for effective business Intended for researchers, engineers and managers of food industry, research and educational institutions that are engaged in the abovementioned problem of food science.
  • Ескіз
    Документ
    Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу
    (2013) Національний університет харчових технологій
    Розглянуто проблеми та перспективи розвитку технології ресторанної продукції, використання нетрадиційної сировини з метою надання продукції оздоровчих властивостей, організацію роботи ресторанів та навчання персоналу, охарактеризовано сучасні тенденції розвитку готельного бізнесу в Україні та інноваційні напрями і форми розвитку туристичної сфери.
  • Ескіз
    Документ
    Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство
    (2013) Національний університет харчових технологій; Інститут психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України
    У збірнику вміщено доповіді учасників Всеукраїнської науково-методичної конференції «Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство», яка відбулася 21 листопада 2013 р. на базі Національного університету харчових технологій та Інституту психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України. Подані матеріали узагальнюють досвід вищих навчальних закладів щодо особливостей сучасної системи національного виховання у ВНЗ України. The collection contains reports of members of Ukrainian scientific-methodical Conference " Educational work in higher education - an essential component of training highly qualified specialists : traditions and innovation "held on November 21, 2013 at the National University Food Technology and the Institute of Psychology I , GS Kostiuk National Academy of Pedagogical Sciences of Ukraine . These resources have generalize experience institutions of higher education on the features of a modern system of national education in universities of Ukraine.