Науково-технічна бібліотека
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6440
Переглянути
2 результатів
Результати пошуку
Документ Рослинна сировина в харчовій промисловості(2022) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик містить інформаційні джерела (книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій) з питань рослинництва, розвитку галузі рослинництва в Україні та його практичного використання в харчовій промисловості. Покажчик розрахований на широке коло здобувачів, науковців та всіх, хто цікавиться даною темою. The bibliographic index contains information sources (books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodical and scientific publications, abstracts of dissertations) on issues crop production, development of the field of crop production in Ukraine and its practical use in the food industry. The index is designed for a wide range of applicants, scientists and everyone who interested in this topic.Документ Зернова промисловість: традиції та інновації. Вітчизняний та світовий досвід(2021) Фесун, Тетяна ПавлівнаБібліографічний покажчик включає в себе : інформаційні джерела, книги, монографії, розділи монографій, навчальні видання, довідкові видання, статті з періодичних та наукових видань, автореферати дисертацій впродовж 1990–2021 рр. з розвитку зернової промисловості України. Покажчик розрахований на широке коло, аспірантів, викладачів, докторантів, магістрантів, студентів та всіх, хто цікавиться даною темою у галузі харчових технологій. The bibliographic index includes: information sources, books, monographs, sections of monographs, educational publications, reference publications, articles from periodicals and scientific publications, abstracts of dissertations during 1990-2021 on the development of the grain industry of Ukraine. The index is designed for a wide range of graduate students, teachers, doctoral students, undergraduates, students and anyone interested in this topic in the field of food technology.