Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 10 з 22
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва морозива ацидофільного з підвищеною біологічною цінністю (Патент України на корисну модель № 27650)
    (2007) Хомічак, Любомир Михайлович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Калініна, Галина Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Згурський, Андрій Володимирович
    В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва морозива ацидофільного, а також можливість його виробництва як продукту, що має підвищену біологічну цінність. Спосіб виробництва морозива ацидофільного з підвищеною біологічною цінністю, що включає приготування суміші, її фільтрацію, пастеризацію, охолодження, заквашування закваскою ацидофільної палички у кількості 5 %, сквашування 3-5 год., охолодження, фризерування, фасування, загартування, пакування та зберігання морозива протягом 6...8 місяців при температурі 18±2 °С, який відрізняється тим, що кількість закваски ацидофільної палички становить 2...8 %, тривалість сквашування становить 10... 16 ‒ 1...2 год та кількість активних одиниць ацидофільної палички в морозиві повинна бути не менше 3•105 протягом зберігання морозива. The basis of the utility model laid improvement method of production of ice cream acidophilic, and the ability to produce it as a product that has a high biological value. The method of manufacturing ice cream acidophilic with high biological value, which includes the preparation of mixtures of filtration, pasteurization, refrigeration, leaven acidophilic bacillus in the amount of 5 %, 3-5 h of fermentation, сooling, milling, packaging, training, packaging and storage of ice cream for 6 ... 8 months at 18 ± 2 ° C, wherein the amount of leavening acidophilic bacillus is 2 ... 8% duration of fermentation is 10...16‒1...2 hours and the number of active units acidophilic bacillus in ice cream must be at least 3•105 for storing ice cream.
  • Ескіз
    Документ
    Січені напівфабрикати на основі рибної сировини з цистозірою (Патент на корисну модель № 37823)
    (2008) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Проява, Катерина Миколаївна; Самойленко, Лариса Василівна
    Розроблено січені напівфабрикати на основі рибної сировини з цистозірою, що містять фарш рибний, фарш курячий, пробуджені зернопродукти, картоплю сиру, цибулю, моркву, яйця, масло вершкове, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять морські водорості цистозіра чорноморська. Developed on the basis of semi-finished products made of logs of raw fish with tsystosira, containing minced fish, minced chicken, awakened their products, raw potatoes, onions, carrots, eggs, butter, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further contains seaweed tsystosira Black Sea.
  • Ескіз
    Документ
    Січені напівфабрикати на основі рибної сировини з фукусом (Патент на корисну модель № 37460)
    (2008) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Проява, Катерина Миколаївна
    Розроблено січені напівфабрикати на основі рибної сировини з фукусом, які містять фарш рибний, фарш курячий, пробуджені зернопродукти, картоплю сиру, цибулю, моркву, яйця, масло вершкове, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносяться морські водорості фукус. Developed on the basis of semi-finished products made of logs of raw fish of fukus containing minced fish, minced chicken, awakened their products, raw potatoes, onions, carrots, eggs, butter, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further made seaweed fucus.
  • Ескіз
    Документ
    Рибні тюфтельки з цистозірою (Патент на корисну модель № 44243)
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна
    Розроблено рибні тюфтельки з цистозірою, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту свіжу, молоко, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносяться зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибуля ріпчаста пасерована, вода та морські водорості цистозіра чорноморська. Developed fish noisettes containing fish cutlet mass of bread, fresh onion, milk, salt, ground black pepper, characterized in that it further comprises barleygrainproduct, eggs, butter, fried onion, water and water-plants black sea tsystoziru.
  • Ескіз
    Документ
    Рибні тюфтельки з фукусом (Патент на корисну модель №44242)
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна
    Розроблено рибні тюфтельки з фукусом, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, цибулю ріпчасту свіжу, молоко, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносяться зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибуля ріпчаста пасерована, вода та морські водорості фукус. Developed fish noisettes, containing fish cutlet mass of bread, fresh onion, milk, salt, ground black pepper, characterized in that it further comprises barleygrainproduct, eggs, butter, fried onion, water and water-plants fucus.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні тюфтельки з фукусом (Патент на корисну модель №43717)
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна
    Розроблено м'ясні тюфтельки з фукусом, які включають м'ясо подрібнене, воду, крупу рисову, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що як м'ясо використовують м'ясо куряче та свинину напівжирну, а додатково вносятьзернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу та морську водорість фукус. Developed meat noisettes containing minced meat, rice groats, fried onion, salt, ground black pepper, characterized in that it as meat contains chicken meat and pork bold and additionally contains barley grainproduct, eggs , butter, onion fresh and water-plants fucus.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні тюфтельки з цистозірою (Патент на корисну модель № 43718)
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна
    Розроблено м'ясні тюфтельки з цистозірою, які включають м'ясо подрібнене, воду, крупу рисову, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що як м'ясо використовують м'ясо куряче та свинину напівжирну, а додатково вносять зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу та морські водорості цистозіра чорноморська. Developed meat noisettes containing minced meat, rice groats, fried onion, salt, ground black pepper, characterized in that it as meat contains chicken meat and pork bold and additionally contains barley grainproduct, eggs , butter, onion fresh and water-plantsblack sea tsystoziru.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні січені напівфабрикати з фукусом (Патент на корисну модель № 36379)
    (2008) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Проява, Катерина Миколаївна
    Розроблено м'ясні січені напівфабрикати з фукусом, які містять м'ясо подрібнене, пробуджені зернопродукти, соєвий фарш, картоплю сиру, цибулю, моркву, яйця, масло вершкове, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково містять морські водорості фукус. It is developed meat chopped ready-to-cook foods with fukusom, which contain meat it is ground up, are woken up grain products, soy-bean stuffing, potato raw, bow, carrot, eggs, butter is creamy, water, salt, a pepper black hammers, which differ that additionally contain algae fukus.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні січені напівфабрикати з цистозірою (Патент на корисну модель № 35996)
    (2008) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Проява, Катерина Миколаївна
    Розроблено м'ясні січені напівфабрикати з цистозірою, які включають м'ясо подрібнене, пробуджені зернопродукти, соєвий фарш, картоплю сиру, цибулю, моркву, яйця, масло вершкове, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносять морські водорості цистозіру чорноморську. It is developed meat choppedi ready-to-cook foods with tsystoziroyu, which include meat it is ground up, are woken up grain products, soy-bean stuffing, potato raw, bow, carrot, eggs, butter is creamy, water, salt, a pepper black hammers, which differ that additionally bring in algae tsystoziru a black sea.
  • Ескіз
    Документ
    М'ясні фрикадельки з ламінарією ( Патент на корисну модель № 45881 )
    (2009) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Захарчук, Сергій Віталійович
    Розроблено м'ясні фрикадельки з ламінарією, які включають м'ясо куряче подрібнене, свинину напівжирну подрібнену, зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця курячі, моркву свіжу, цибулю ріпчасту свіжу, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносять морські водорості ламінарію. измельченную, Designed meatballs with laminariya, which include shredded chicken meat, pork meat is chopped, grain product awakened barley, eggs, fresh carrots, fresh onions, water, salt, ground black pepper, which are characterized in that it further contribute water-plantslaminariya.