Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 6 з 6
  • Ескіз
    Документ
    Склад їстівної плівки з пробіотиком (Патент на винахід №114574)
    (2017) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Покойовець, Катерина Юріївна; Кравченко, Оксана Володимирівна; Голь, Артем Олегович
    Склад їстівної плівки з пробіотиком містить плівкоутворювач, воду та пробіотичну добавку Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. Як плівкоутворювач використовують модифікований крохмаль з високоамілозних сортів кукурудзи, желатин, як пробіотичну добавку додатково використовують Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii та додатково плівка містить гліцерин. The composition of edible film contains probiotics plivkoutvoryuvach, water and probiotic supplements Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. As plivkoutvoryuvach use modified starch vysokoamiloznyh varieties of corn, gelatin, as probiotic supplements also use Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii and film additionally contains glycerin.
  • Ескіз
    Документ
    Склад їстівної плівки з пробіотиком (Патент на корисну модель №111295)
    (2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Покойовець, Катерина Юріївна; Кравченко, Оксана Володимирівна; Голь, Артем Олегович
    Склад їстівної плівки з пробіотиком містить плівкоутворювач, воду та пробіотичну добавку Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. Як плівкоутворювач використовують модифікований крохмаль з високоамілозних сортів кукурудзи, желатин, як пробіотичну добавку додатково використовують Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii та додатково плівка містить гліцерин. The composition of edible film contains probiotics plivkoutvoryuvach, water and probiotic supplements Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus. As plivkoutvoryuvach use modified starch vysokoamiloznyh varieties of corn, gelatin, as probiotic supplements also use Acetobacter aceti, Bifidobacterium adolescentics, Bifidobacterium animalis, Lactococcus lactis subsp. cremoris, Propionibacterium freudenreichii and film additionally contains glycerin.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція антибактеріальної біодеградованої плівки (Патент на корисну модель №110866)
    (2016) Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Грегірчак, Наталія Миколаївна; Зусько, Катерина Вікторівна; Рябов, Сергій Володимирович; Кобилінський, Сергій Миколайович; Гончаренко, Людмила Андріївна
    Композиція антибактеріальної біодеградованої плівки містить структуроутворювач, гліцерин та ТіО2. Як структуроутворювач використовують полівініловий спирт і пектин. The composition of antibiotic biodegradable film structure-containing glycerin and TiO2. How to use structure-polyvinyl alcohol and pectin.
  • Ескіз
    Документ
    Пшеничний хліб функціонального призначення
    (2005) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Дерев'янко, Людмила Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович
    Пшеничний хліб функціонального призначення, що містить борошно, дріжджі, сіль, воду та органічний носій йоду, який відрізняється тим, що як носій йоду використовують сухий концентрат еламіну та додатково вносять солод сої, збагачений селеном, у такому співвідношенні компонентів (кг): борошно 99,0-99,5 дріжджі 1,0-1,5 сіль 1,3-1,5 солод сої з селеном 0,5-1,0 сухий концентрат еламіну 0,013-0,019 вода 50,3-50,4. Wheat bread functionality containing flour, yeast, salt, water and organic carrier of iodine, which is characterized by the fact that as a carrier of iodine using dry concentrate Elamin and additionally make malt soy, enriched with selenium, in a ratio of components (kg): flour 99 ,0-99, 5 yeast salt 1.0-1.5 1.3-1.5 soybean malt with selenium 0.5-1.0 dry concentrate Elamin 0,013-0,019 water 50,3-50,4.
  • Ескіз
    Документ
    Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба (Патент на винахід № 62459 А)
    (2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна
    Композиція для збагачення мікронутрієнтного складу хліба, що містить носії кальцію та заліза, яка відрізняється тим, що як носій кальцію використовують карбонат кальцію, як носій заліза - заліза (III) цитрат та додатково використовують йодказеїн, фолієву кислоту та солод сої, збагачений гідроселенітом натрію у такому співвідношенні (%): кальцію карбонат 27,08 - 32,47 заліза (III) цитрат 0,68-0,86 йодказеїн 0,03 - 0,028 фолієва кислота 0,01-0,012 солод сої, збагачений гідроселенітом натрію 72,2 - 66,63, і додають у хліб у кількості 0,44-0,59 % до маси борошна. Arrangement for micronutrient enrichment of bread containing medium calcium and iron, which is characterized in that a carrier of calcium using calcium carbonate as a carrier of iron - iron (III) citrate and additionally use yodkazeyin, folic acid and bread soy enriched selenium sodium such a ratio (%): Calcium carbonate 27,08 – 32,47 iron (III) citrate 0,68-0,86 yodkazeyin 0,03 – 0,028 Folic acid 0,01-0,012 malt soy enriched selenium sodium 72,2 – 66,63 and added to the bread of 0,44-0,59 % by weight of flour.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб приготування тіста (Патент на винахід № 59313)
    (2003) Арсеньєва, Лариса Юріївна; Стабнікова, Олена Всеволодівна; Іванов, Володимир Миколайович; Устинов, Юрій Васильович; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна
    Спосіб приготування тіста, що включає введення дріжджового препарату та заміс тіста, який відрізняється тим, що у процесі замісу тіста додатково вводять добавку солоду, збагаченого селеном у кількості 2-4% до маси борошна в тісті.