Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 3 з 3
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб виробництва білтонгу з м’яса (Патент на винахід № 109352)
    (2015) Пасічний, Василь Миколайович; Єленець, Юлія Анатоліївна; Бомко, Ірина Василівна
    Винахід належить до м'ясної промисловості, а саме до виробництва в'ялених і сушених м'ясопродуктів. В основу винаходу поставлена задача виробництва білтонгу шляхом скорочення процесу ферментації за рахунок використання на стадії підготовки сировини суміші харчових кислот і їх солей та використання визрівання з ензимами. The invention relates to the meat industry, namely to the production of dried and dried meat products. The invention is based on the problem of production of belting by reducing the fermentation process through the use at the stage of preparation of raw materials of a mixture of food acids and their salts and the use of maturation with enzymes.
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)
    (2013) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Березовська, Ірина Захарівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
    Розроблено варену ковбасу, яка включає яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що як спеції містить тмин, паприку, гірчицю та додатково містить свинину напівжирну, сироватку молочну суху, воду та добавку „Вікторія”. Designed cooked sausage, which includes first-class beef, sodium nitrite, salt, spices, which is characterized in that both contain spices cumin, paprika, mustard, and further contains pork meat, milk, dry whey, water and additive "Victoria."
  • Ескіз
    Документ
    Варена ковбаса „Особлива” (Патент на винахід № 99574)
    (2012) Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
    Розроблено варену ковбасу, що містить яловичину першого сорту, нітрит натрію, сіль кухонну, спеції, яка відрізняється тим, що додатково містить м’ясо індиче, сироватку молочну суху, воду, добавку „Вікторія”, як спеції містить тмин, паприку і гірчицю. Developed sausages containing the first sort beef, nitrite of soda, salt, spices, characterized in that it further comprises a turkey-cock meat, dry lactoserum, water, addition "Victoria", as spices it contains a cumin, paprika and mustard.