Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ М'ясний фарш для виробництва вареної ковбаси для дитячого харчування (Патент на корисну модель № 130549)(2018) Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Васильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр ІгоровичКорисна модель належить до харчової промисловості і може бути використана для виробництва вареної ковбаси для дитячого харчування. Недоліком відомого складу є низький рівень належної кількості вітамінів, не збалансованість за жирно-кислотним та білковим складом, необхідним для дитячого організму. В основу корисної моделі поставлена задача розроблення м'ясного фаршу для виробництва ковбаси вареної для дитячого харчування, збагаченого вітамінами та мікроелементами, з підвищеними органолептичними показниками. The utility model belongs to the food industry and can be used to produce cooked sausage for baby food. The disadvantage of the known composition is the low level of the proper amount of vitamins, not the balance of fatty acid and protein composition required for the baby's body. The utility model is based on the task of developing minced meat for the production of cooked sausage for baby food, enriched with vitamins and trace elements, with high organoleptic characteristics.Документ Фарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 120627)(2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Виноградов, Олександр Ігорович; Васильєва, Анна Андріївна; Верба, Наталія ІванівнаФарш для м'ясо-рослинних напівфабрикатів для харчування дітей шкільного віку, що містить м'ясо, цибулю ріпчасту свіжу, меланж яєчний, сухарі панірувальні, олію та сіль, який відрізняється тим, що як м'ясо використовують індичатину, додатково містить шпинат, хліб пшеничний, перець чорний, молочну сироватку, олію використовують соняшникову. Stuffing for meat and vegetable semi-products for feeding children of school age, containing meat, fresh onion, melange egg, bread crumbs, butter and salt, characterized by the use of turkey meat as a meat, supplemented with spinach, wheat bread, black pepper, milk whey , oil is used in sunflower.Документ М'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку ( Патент на корисну модель № 120596 )(2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Верба, Наталія Іванівна; Васильєва, Анна Андріївна; Виноградов, Олександр ІгоровичМ'ясо-рослинний напівфабрикат для харчування дітей шкільного віку, що включає м'ясо кроля, цибулю ріпчасту, меланж яєчний, перець чорний та сіль кухонну, сухарі панірувальні, зелень петрушки, воду, який відрізняється тим, що додатково містить шпинат, зелень кропу та олію соняшникову. Meat and vegetable semi-finished product for the feeding of school-age children, including rabbit meat, onion reed, egg melange, black pepper and salt, croutons, parsley, water, different in that it further contains spinach, dill greens and sunflower oil.Документ Фарш для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку (Патент на корисну модель № 118886)(2017) Гащук, Олександра Ізидорівна; Верба, Наталія Іванівна; Васильєва, Анна АндріївнаВ основу корисної моделі поставлена задача розроблення фаршу для виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з пюре гарбуза для харчування дітей шкільного віку, збагаченого вітамінами та мікроелементами, з підвищеними органолептичними показниками. The basis of the useful model is the task of developing minced meat for the production of meat and vegetable semis with mashed pumpkin for feeding children of school age enriched vitamins and micronutrients, with elevated organoleptic parameters.