Патенти, авторські свідоцтва

Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 8 з 8
  • Ескіз
    Документ
    Турбулентний вакуумний масажер (Патент на корисну модель № 17346)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Технічним результатом є можливість обробки м’яса, що містить кістки, а також інтенсифікація рівномірного насичення його розсолом. The technical result is the ability to process meat containing bones and even intensify its saturated brine.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для визначення міцності адгезії дисперсних систем (Патент на корисну модель № 16727)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Пристрій для визначення міцності адгезії дисперсних систем, що містить фізичний маятник, досліджувальну поверхню, упор, який відрізняється тим, що містить систему для вимірювання довжини траєкторії польоту зразка і з'ємну досліджувальну поверхню, яка може кріпитися під різними кутами відносно тіла маятника, а упор виконаний зсувним. Device for determining the strength of adhesion disperse systems containing physical pendulum doslidzhuvalnu surface stress, which characterized in that it comprises a system for measuring the length of the flight path of the sample and Removable doslidzhuvalnu surface that can mounted at different angles relative to the body pendulum, and the shear stress is made.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб визначення консистенції харчових продуктів (Деклараційний патент на корисну модель № 14496)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Сидоренко, Олена Володимирівна; Тимофєєва, Олена Валеріївна
    Запропонований спосіб визначення консистенції харчових продуктів сприяє удосконаленню методів та методології комплексної оцінки якості сировини, напівфабрикатів та готових виробів в кореляційній залежності від сили проникнення голчатого індикатора та структурно-механічних, фізико-хімічних і технологічних властивостей продукту. The proposed method of determining the consistency of food contributes to the improvement of methods and methodology of comprehensive quality evaluation of raw materials, semi-finished and finished products to the correlation dependence on the strength of the indicator needle penetration, structural, mechanical, physico-chemical and technological properties of the product.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб визначення міцності адгезії дисперсних систем (Патент на корисну модель № 19140)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Технічним результатом є можливість кількісно оцінювати міцність адгезії дисперсних систем при контакті з різними поверхнями при різних кутах відривання зразка, коли адгезію можна оцінювати за траєкторією польоту зразка і його масою. The technical result is the ability to quantify the adhesion strength of dispersion systems in contact with different surfaces at different angles tearing pattern where adhesion can be measured by the flight path of the sample and its weight.
  • Ескіз
    Документ
    Пристрій для визначення міцності адгезії рідких дисперсних систем (Патент на корисну модель № 16728)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Пристрій для визначення міцності адгезії рідких дисперсних систем, що містить фізичний маятник, досліджувальну поверхню та прикладену поверх неї пластину, упор, який відрізняється тим, що містить систему для вимірювання довжини траєкторії польоту пластини, з'ємну досліджувальну поверхню, яка може кріпитися під різними кутами відносно тіла маятника, а упор виконаний зсувним. Device for determining the strength of adhesion liquid dispersion systems containing physical pendulum doslidzhuvalnu surface and attached plate on top of it, the focus that differs that contains a system for measuring length of the trajectory of the plate, removable doslidzhuvalnu surface that can be mounted under the different angles relative to the pendulum body, and focus made sliding.
  • Ескіз
    Документ
    Система транспортування бурякової мезги передуванням (Патент на корисну модель №17336)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Силко, Оксана Андріївна
    Технічним результатом є об'єднана система, що включає підігрівання, перемішування, транспо ртування бурякової мезги передуванням і яка може забезпечити переміщення сировини з необхідною постійною швидкістю. The technical result is a combined system, including heating, mixing, t rtuvannya beet pulp precedence and that can provide the necessary raw materials from moving at constant speed.
  • Ескіз
    Документ
    Змішувач-подрібнювач (Патент на корисну модель № 17342)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Яворський, Василь Володимирович
    Змішувач-подрібнювач, що містить вертикальну циліндричну ємність з кришкою, робоче тіло, віброплощадки з підкидальним пристроєм, привід, який відрізняється тим, що робоче тіло всередині ємності насаджене на осердя з можливістю здійс- нення зворотно-поступального руху.
  • Ескіз
    Документ
    Спосіб масажування м'яса (Деклараційний патент на корисну модель № 17345)
    (2006) Гуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
    Спосіб масажування м’яса, що включає обро- бку м’яса розсолом в ємкості-масажері, який від- різняється тим, що в масажері періодично утво- рюють глибокий вакуум, при якому розсіл закипає при визначеній технологією температурі. Method of massaging meat, including elcome- BCU meat brine in reservoir-massager that is of- characterized in that the massager regularly-formed form a high vacuum, in which the boiling brine in the specified process temperature.