Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
25 результатів
Результати пошуку
Документ Спосіб виробництва морозива ацидофільного збагаченкого (Патент на винахід № 127293)(2023) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Михалевич, Артур Петрович; Басс, Оксана Олександрівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Іващенко, Ольга МиколаївнаВинахід стосується способу виробництва морозива ацидофільного збагаченого, що включає підготовку суміші, заквашування та сквашування суміші до утворення молочно-білкового згустка до рН=4,10, охолодження, внесення стабілізатора з цукром, нагрівання та очищення, пастеризацію, охолодження до температури не вище 10 °C, доохолодження і дозрівання, фризерування, загартування, дозагартовування, зберігання, причому до молочної основи на етапі її підготовки додають попередньо підготовлену сироватково-білкову суміш, яку готують внесенням казеїнату натрію у кількості 0,75-1,0 %, концентрату сироваткових білків у кількості 1,0-1,5 % та ізоляту соєвих білків у кількості 1,0-1,5 % у частину сироватки молочної за співвідношення 1:(4-5) при температурі 40-45 °C та піддають набуханню протягом 20-30 хв.Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 143984)(2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро ОлеговичСклад морозива, який містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.Документ Склад морозива (Патент на корисну модель № 143122)(2020) Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бондар, Микола Васильович; Косіковський, Назар Васильович; Сіжко, Дмитро ОлеговичСклад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.Документ Склад морозива ( патент на винахід № 121694)(2020) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаВинахід належить до складу морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, овочевий наповнювач, цукор, стабілізатор, воду питну, де як овочевий наповнювач містить пасту з буряка та броколі.Документ Склад морозива (патент на винахід № 119210)(2019) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну, екстракти кориці, паприки і імбиру. Composition of ice cream containing fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water, cinnamon extracts, paprika and ginger.Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 130435)(2018) Грек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Чубенко, Лариса МихайлівнаСклад морозива містить молочну основу та білковий компонент (білковий компонент включає білково-трав’яний напівфабрикат). The composition of the ice cream contains the milk base and the protein component (the protein component includes protein-herbal halffinished product).Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 129454)(2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок та овочевий наповнювач (пасту з буряка та броколі). The composition of the ice cream contains milk fat, dry fat-free milk and vegetable filler (beet and broccoli paste).Документ Склад морозива (патент на корисну модель № 127906)(2018) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізатор, воду питну. Додатково містить екстракти кориці, паприки і імбиру. The composition of ice cream contains fruit juice, sugar, stabilizer, drinking water. Additionally contains extracts of cinnamon, paprika and ginger.Документ Склад морозива (Патент на винахід № 115513)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти мускатного горіха і імбиру. Ingredients of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk balance, sugar, stabilizer, drinking water and nutmeg and ginger extracts.Документ Склад морозива (Патент на винахід № 115742)(2017) Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Василенко, Ольга Володимирівна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива, що містить молочний жир, сухий знежирений молочний залишок, цукор, стабілізатор, воду питну та екстракти кориці і паприки. Composition of ice cream containing milk fat, dry fat-free milk, sugar, stabilizer, drinking water and extracts of cinnamon and paprika.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »