Патенти, авторські свідоцтва
Постійне посилання на розділhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7374
Переглянути
100 результатів
Результати пошуку
Документ Морозиво з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі (патент на корисну модель № 138581)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія ЯрославівнаСклад морозива з комбінованим складом сировини на кисломолочній основі містить жировий компонент, сухе знежирене молоко, цукор, стабілізатор, закваску та воду питну. Як жировий компонент застосовується харчова емульсія на основі купажованої олії, як стабілізатор застосовується казеїнат натрію та казеїнат кальцію за співвідношенням 1:1, як закваска використовується закваска, що складається з пробіотичних штамів молочнокислих та біфідобактерій Bifidobacterium longum, Lactococcus lactis subsp. diacetilactis, Streptococcus salivarius subsp. mhermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. Bulgaricus, та додатково містить концентрат сироваткових білків.Документ Склад продукту кефірного (Патент на корисну модель № 138730)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання сметанного продукту (Патент на винахід № 120226)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 120225)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119941)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Спосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119618)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад харчової емульсії (Патент на винахід № 119617)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад харчової емульсії (Патент на винахід № 119510)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаДокумент Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119410)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить кукурудзяну олію, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains corn oil, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.Документ Склад харчової емульсії (патент на винахід № 119412)(2019) Устименко, Ігор Миколайович; Поліщук, Галина ЄвгеніївнаСклад харчової емульсії містить замінник молочного жиру, воду та емульгатор. Як емульгатор застосовано казеїнат натрію та емульгатор «Твердий-2 (Т-2)". The composition of the food emulsion contains milk fat substitute, water and emulsifier. As an emulsifier, sodium caseinate and an Tier-2 (T-2) emulsifier were used.